PatrykPlayingPOLSKA Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Witam. Ostatnio miewam dziwne błędy przy otwieraniu Gamemaker:Studio,jak na screenie niżej(ten explorer za każdym razem się otwiera z gm,od tego samego czasu gdy pojawiły się błędy). GameMaker Studio próbowałem otworzyć ze steama i GameMaker Player oraz jako z plików lokalnych jako admin,bez zmian,tak samo reinstal. Sorry jeżeli temat nie powinien być tutaj. Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedzi :D x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 To brzmi jak jakiś update zabezpieczeń Windowsa który psuje coś w IE. Niestety GM:S wyświetla masę elementów przy pomocy zagnieżdżonego okienka Internet Explorera. Jakiekolwiek zmiany w IE mogę wpłynąć na GM:S. A może sam zmieniałeś coś w ustawieniach systemowych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignatus Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Miałem bardzo podobnie jak złapałem jakieś wirusa adware czy jak to się tam zwie.Takiego co wyświetlał niechciane reklamy i wyskakujace okna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykPlayingPOLSKA Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 To brzmi jak jakiś update zabezpieczeń Windowsa który psuje coś w IE. Niestety GM:S wyświetla masę elementów przy pomocy zagnieżdżonego okienka Internet Explorera. Jakiekolwiek zmiany w IE mogę wpłynąć na GM:S. A może sam zmieniałeś coś w ustawieniach systemowych? Ostatnio coś knociłem z internetem,proxy itp itp,w necie czytałem że te błędy mają związek z proxy. Zrobię scan kompa może coś wykryje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix_ Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Ostatnio coś knociłem z internetem,proxy itp itp,w necie czytałem że te błędy mają związek z proxy. Zrobię scan kompa może coś wykryje. Polecam Adwcleaner, darmowa aplikacja, a syf usuwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykPlayingPOLSKA Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Przeskanowałem kompa Adwcleanerem i antywirusem nie pomogło,macie jakieś inne propozycje ? Czasami uda się włączyć projekt,pomimo tego że są błędy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Odłącz internet przed odpaleniem GM:S? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Odłącz monitor, błąd zniknie od razu :like: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykPlayingPOLSKA Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Odłącz internet przed odpaleniem GM:S? That's working :D TY x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi