123el Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Gra jest slasherem, który polega na zdobywaniu jak największej ilości punktów z widokiem z góry, . Do wyboru Virgil lub Dante, albo obaj naraz w grze we dwóch. Nie jest to wpełni ukończona gra i prosze o kilka uwag. Nie spodziewam się po tej produkcji wiele bo to mini gra. Życze dobrej oceny? LINK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Gra jest BARDZO niedopracowana. :) Naprawdę nie chce mi się wypisywać wszystkich bugów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 jakiś screen by się przydał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Oj tak - warto by gdzieś to wypisać ogromnymi literami. Brak screena = 99% na brak zainteresownia Ludzie mają w sumie lepsze rzeczy do roboty niż obczajanie cudzych gierek i wypada okazać szacunek dla ich czasu i dobrej woli. Screenshot to taki pierwszy krok na drodze do grzecznego i porfesjonalnego zachowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 J/w. Poproszę screena :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Mam linuxa i sobie nie pogram więć dawajże screena bo czuję się zdyskryminowany. (Antysemityzm jaki czy co? ;p) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 123el miałem nadzieje że w końcu zrobisz coś, w co chociaż 2 minuty się pogra, a tu gó...no. Aż mi sie ocenieć nie chce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 dlaczego po ataku wszyscy zmieniają swoją pozycję, dlaczego ginę chociaż mnie nie dotknęli i dlaczego to 3.5? gdyby tego nie było to bym w to pograł bo lubię takie bijatyki z systemem combo (o! możesz dodać) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123el Opublikowano 20 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Drogi Matthew popierwsze nie mam pojęcia dlaczego wszyscy zmieniają pozycje? Po drugie trzecia część DMC jest już od dawna a właśnie powstaje czwarta dlatego 3.5. Pomużcie z tym zmienianiem pozycji. No musze nad tą grą nieco popracować, dzięki że tak mało krytyki, bo tylko z dwóch postów zrozumiałem "BEZNADZIEJA". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gooman Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 Powiem tak - z chęcią bym sobie pograł w takiego hack & slasha ... gre nawet ściągnąłem ... po czym się zawiodłem. Kolizje rozpoznawane są z dość dużej odległości, po każdym ataku zmiana pozycji, postacie poruszają się jakoś tak ... dziwnie. Przydałyby się kombosy, przydało by się urozmaicenie otoczenia, przydałyby się animacje postaci ... oj dużo tego... Niemniej jednak jakbyś popracował nad grą troche dłużej niż teraz ... mogłaby z tego wyjść fajna siekanka ... ale do takiej gry nie wystarcza pomysł - trza w to włożyć dużo pracy i wiedzieć co się robi ;). Powodzenia :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123el Opublikowano 21 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 Dobrze o tym wiem, dlatego dodałem te wersje alfa w dziale dem, a nie pełnych wersji! Nie jestem tak zaawansowanym pisarzem jak wy dlatego nie dziwcie się i nie oceniajcie mnie tak jakbym wstąpił do waszego klanu 5 lat temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123el Opublikowano 21 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 W chwili obecnej właśnie przerabiam gre i wrogowie już nie zmieniają razem pozycji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 Heh, Mam pare pytań. Po pierwsze co sie dzieje po wcisnieciu spacji? :/ Jakies dziwne przeskoki, cos sie tam pojawia ale nie zabardzo wiadomoc o, Po Drugie, Jak sie bije? Po trzecie - Dlaczego po paru sekundach przegralem? (nawet nie zdazylem do przeciwnika podejsc) - zeby nie bylo, grałem 2 razy i 2 razy taki błąd. Gra jest zdecydowanie zbyt zbugowana żeby ją tu zamieszczać wg. mnie. Najpierw zrób żeby miała chociaż trochę grywalności przed wrzuceniem na stronke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123el Opublikowano 22 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 Absolutnie cię rozumiem, po pierwsze uznajmy, że to w co graliście to tylko zapowiedź (coś jeszcze przed wersją alfa), bo w chwili obecnej ta gra prezentuje się przynajmniej 4x lepiej! Nie zrażajcie się tą cienką wersją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 Trudno wymagać, żeby ludzie się nie zrażali jeśli wypuszczasz wersję, która straszy zamiast zachęcać. Nie to, że gra jest beznadziejna - kiedyś może być dobra jak każda inna, ale dobrą zasadą jest nie wrzucanie gierki po jej pierwszym zasejwowaniu. Lepiej popracować nad nią samemu i pokazywać wersję bliską finalnej. Wtedy ludzie nie uciekną z wrzaskiem, potraktują cię poważnie i będą mogli cos zasugerować. Na razie jedyna sugestia może wyglądać tak - "Okej, działa. A teraz zrób grę". Ludzie nie mają czasu dla gier w takiej początkowej fazie - choćby dlatego, że większość takich gierek nigdy nie jest kończona. Człowiek woli pisać na projekt, który coś już reprezentuje i ma szanse kiedyś ujrzeć światło dzienne. Podając nam taką grę możesz osiągnąć tylko dwie rzeczy: - zniechęcić nas do niej i do twoich przyszłych gier. - zniechęcić siebie pod wpływem masy negatywnych komentów. To czy jesteś na forum od roku czy pięciu lat nie ma na to wpływu. Howgh! I powodzenia w robieniu gierek. Staraj się nie popełniać tych samych błędów dwa razy i będzie okej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123el Opublikowano 22 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 OK! Już usuwam tą gre, bo jeszcze nie jednego zniechęci. PS: Mam problem ze ścianami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 PS: Mam problem ze ścianami.Mhm. A konkretniej? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123el Opublikowano 22 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 Jak zrobiłem prędkość 0 przy ścianach to postać wogóle się nie ruszała, a jak mam start moveing direction i image speed 0 to postać się kręci i trzeba się nieźle natrudzić aby odsunąć się od sciany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi