Dester Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Podajcie jakiś kurs programowania w dowolnej postaci (nie licząc książki za którą trzeba płacić) który nauczy mnie więcej niż samych podstaw. Przykład kursu uczącego podstaw: http://shebang.pl/kursy/programowanie-cpp/ (nie licząc jednej książki to z tego się uczyłem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Ja kupiłem kiedyś Symfonię C++. Może i trzeba płacić, ale nie wszystko jest za darmo w końcu, nie? strona cpp0x też dużo Cię powinna nauczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dester Opublikowano 9 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Ja kupiłem kiedyś Symfonię C++. Może i trzeba płacić, ale nie wszystko jest za darmo w końcu, nie? strona cpp0x też dużo Cię powinna nauczyć. Dzięki :book: :) Proszę o więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 10 Lutego 2016 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 github.com i analizuj :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 10 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 github.com xD prawie, jakbyś zasugerował elektrode komuś, kto chce nauczyć się wkręcać śrubkę ( ͡° ͜ʖ ͡°) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dester Opublikowano 10 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 github.com i analizuj :) :) :) :) :) :) :) :) github.com xD prawie, jakbyś zasugerował elektrode komuś, kto chce nauczyć się wkręcać śrubkę ( ͡° ͜ʖ ͡°) :D I tak zobaczę. Można śmiało polecać dalej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 10 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Sugerujesz, że przerobiłeś już cały cpp0x? ;o Ilość zawartych tam informacji jest naprawdę duża i według mnie, nawet nieźle przekazana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dester Opublikowano 10 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Sugerujesz, że przerobiłeś już cały cpp0x? ;o Ilość zawartych tam informacji jest naprawdę duża i według mnie, nawet nieźle przekazana. Nie sugeruję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrackGM Opublikowano 4 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 studia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dester Opublikowano 4 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 studia Technikum informatyczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 4 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Piwnica. Podstaw możesz się nauczyć wszędzie, nawet na YouTube jest fajna seria po polsku( mogę podlinkować jak znajdę ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dester Opublikowano 4 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Podstaw :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 4 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 A czego innego potrzebujesz? Tu masz link na ten kanał https://m.youtube.com/channel/UC76PhsxAjNefp-itOc9jdaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxGaming Opublikowano 5 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Jakbyście nie zauważyli Crack odkopał temat z przed kilku miesięcy. Ciekawe jest to, że autor tematu jest wciąż zainteresowany odpowiedzią xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dester Opublikowano 5 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 autor tematu jest wciąż zainteresowany odpowiedzią xD Nie bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrackGM Opublikowano 5 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Nie bardzo już umiesz, ok to sorry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi