Sutikku Opublikowano 31 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Dzisiaj rano wstałem, włączam gma i jest problem. Jak odpalam normalnie gma, a nie projekt, to wyrzuca ze dwa błędy i się wyłącza. Albo jest program przestał odpowiadać. Jak włączę przez projekt, to mam takie oto błędy pokolei (w różnych odstępach czasowych). Po tym trzecim gm się wyłącza. Co ciekawe mogę nawet skompilować projekt, ale nie sprawdziłem czy się sam nie wyłączy po chwili. Po wyłączeniu skompilowanej gry, wyrzuca jakieś błędy 5piceide.exee I jak odpalałem inny projekt to nie wczytało mi danych macros. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 31 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 To mi wygląda na 2 możliwe błędy. - Masz uszkodzony RAM - Powstały ci bad sectory w miejscu instalacji GM. Ja u siebie mam ten drugi dość często. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 31 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Okej, memtest pokazał 0 errorów, HD Tune nie wykrył żadnych bad sectorów. Co teraz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 31 Grudnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 reinstall GMa w inne miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 31 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Albo wirus, albo antywirus. Albo masz super mało pamięci na dysku. Myślmy dalej... Reinstalacja może pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 31 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Czytałem zbyt dużo sherlocka holmesa żeby tego nie ogarnąć. Sprawdziłem czy jak z steam ściągnę to działa. Też wywaliło błąd. To usunąłem ostatnią aktualizację windows 10, już działa :) Udanego sylwestra! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 31 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Ej xD Mi też dziś przestał działać. Zaraz zaktualizuję Win10 i zobaczymy. @Edit: Dobra działa po jesiennej aktualizacji Win10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi