Sutikku Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 lajki byś chciał, a masz ortografa w tym zdjęciu z opisem fabuły; -"wyposarzeniem" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 4 Stycznia 2016 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 już nie ma tego photo, to nie ja pisałem anwyays: https://www.facebook.com/fromAshesToAshes/ https://www.facebook.com/fromAshesToAshes/ https://www.facebook.com/fromAshesToAshes/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Meh i armia droidów. Za mało jeszcze widziałem żeby dać :lubieto: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 5 Stycznia 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Ogólnie dużo lepiej to wygląda niż Little Fighter 2. nie rozumiem do końca opisu: "In its lust for revenge an Ancient Tree sends its emissary to sure death." Czyli dżewo chce zemsty na kimś, wobec czego wysyła na tego kogoś wysłannika mimo wiedzy że ten wysłannik nie ma szans? To gdzie tu zemsta? @EDIT: aa, chyba że to zemsta na wysłanniku, była taka jazda w starym testamencie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 5 Stycznia 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Czy tylko mi trochę wieje kiczem? :c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 5 Stycznia 2016 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 @Wojzax: ten pierwszy na pewno umrze, ale później drzewo absorbuje korzeniami jego ciało, zbiera doświadczenie i tworzy następnego, i następnego, i tak dalej aż w końcu jakiemuś się uda. @Czołg: następny przeciwnik jakiego dodamy będzie grał na akordeonie, mam nadzieję, że to trochę podratuje grę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 5 Stycznia 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 @Wojzax: ten pierwszy na pewno umrze, ale później drzewo absorbuje korzeniami jego ciało, zbiera doświadczenie i tworzy następnego, i następnego, i tak dalej aż w końcu jakiemuś się uda. Całkiem ciekawe, i bohater będzie mógł się w ten sposób odradzać? @Czołg: następny przeciwnik jakiego dodamy będzie grał na akordeonie, mam nadzieję, że to trochę podratuje grę xDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slythia Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Brzmi to całkiem spoko. Czekam na jakieś nowe screeny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 5 Stycznia 2016 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 @Wojzax: mniej więcej, bo to jednak po odrodzeniu nie będzie dokładnie ta sama postać Zamiast potionków w grze, żeby zregenerować HP będzie można wjebać serce jakiegoś przeciwnika w danym momencie można mieć tylko jedno serce, serca lepszych przeciwników nie tylko będą przywracać nam HP ale również dawać czasowe buffy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 10 Lutego 2016 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Jak ktoś jest zainteresowany zagraniem w gierke to będziemy na Pyrkonie ją wystawiać w kwietniu Będzie build z pierwszą lokacją, bossem i co-opem na dwóch jedna postać to to co już widzieliście, czyli Slayer, a druga to będzie Weaver, nad którym teraz pracujemy piesek: a tutaj możecie zobaczyć jak profesjonaliści dizajnują gierki B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 10 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Według mnie jest świetne :) I fajnie wiedzieć, że jestem profesjonalistą :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 10 Lutego 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Zajbista animacja. To wszystko jest w takiej mega rozdzielczości jak pieseł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 11 Lutego 2016 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 yes is Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 24 Lutego 2016 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 zaczyna to powoli jak gierka wyglądać wbijajcie na pyrkon bo będziemy mieli stoisko z co-opowym buildem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 24 Lutego 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Animacja psa musi być obłędna :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 22 Marca 2016 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 w pozytywnym tego słowa znaczeniu? xD preview bossa, którego będziemy prezentować na byrgonie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignatus Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Wygląda spoko ale mam wrażenie że przyszedł tu z zupełnie innej gry-jakoś mi tu nie pasuje.Ale fakt że prezentuje się bardzo efektownie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SolFar Opublikowano 23 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Fajny, ale rzeczywiście trochę bardziej się z doomem kojarzy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 23 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 A ja nadal uważam, że ten styl graficzny to dupa. Grafik musi mi wybaczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignatus Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Widziałem dziś na Pyrkonie.Bardzo ładnie graficznie się prezentuje ale jak dla mnie zdecydowanie za mało dynamiki-postacie idą do siebie jakby miały nogi w smole,animacje jakby 2x za długie.Według mnie akcja powinna toczyć się dobre 2x szybciej.Ale oprawa ogólnie super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi