PoxiPol Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Lata minęły, i mimo że niktórzy trzymamy się w kontakcie, po prostu ciekawy jestem co się zmieniło przez ostatnie... no prawie 9 lat. Postuję też z myślą że pospamowałem trochę dzisiaj shoutboxa, za co przepraszam :P Wszyscy się teraz zjeżdżamy przez nowego Humbla, albo przynajmniej wiekszość doś znaczna. Nikas 'zasłynął' i wyprowadził się do Warszawy, gnysek będzie ojcem, Flaque... Snapchaty dostaję codziennie. Ale i tak nie wiem co robi. Ja na studiach, nic ciekawego, na inżyniera mechanicznego. Pracowałem nad systemami ochronnymi kabli elektrycznych łączących wiatraki nad wodą i ląd przez rok. Takie coś. I tak wątpie by kogoś to obchodziło :P Mieszkam w Newcastle, miasto znane z 'Geordie Shore'. W klubach wkurzające jest gdy to kręcą bo wszyscy się pchają by być w kamerze. Na swoim, i jak ktoś chce wpaść to chętnie, jeśli wasz portfel na to pozwoli eh. 1 Funt = ok 6 zl A co tam u was? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 A ja dalej klepie silniki i takie tam bzdury (no ale od paru lat także zawodowo, więc lubię to robić), kobiet też się przewinęło troszku, no i Ranmie kasę wiszę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Mnie PoxiPol nie będziesz pamiętać. Ja tu jakoś od 6 lat, więc się minęliśmy. Moda dostałem przez to że byłem z Ranmą i Gnyskiem kilka razy na piwie na konwentach. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 23 Września 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 objection! moda dostałeś, bo przed sylwestrem bodajże 13/14 napisałeś "chyba na nowy rok będę zabiegał o zieloną rangę" a YXE dał Ci ją z miejsca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 No tak, ale gdyby nie poprzednie wypady na piwo to raczej nie byłoby o czym gadać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 23 Września 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 udowodnię Ci że się mylisz - chyba na nowy rok będę zabiegał o zieloną rangę B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 23 Września 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 udowodnię Ci że się mylisz - chyba na nowy rok będę zabiegał o zieloną rangę B) high stakes edit: widze, ze nadal mam cie w znajomych na steamie :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 23 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 No masz, przeciez w CSa gralismy dosc niedawno. Chyba? Co jakis czas cie widze i zapominam kim jestes, i sprawdzam twoje stare nicki :P @Threef - ciebie pamietam tak z czasu... Pani Szynszyli. Zapomnialem nicka, ale pamietam ze studiowala medycyne i duzo rysowala. Chyba ze tez nicki myle. Fakt jest ze masz czysty log warnow i 2k postow, wiec sie nie dziwie ;) Slyszal ktos cos od copoconaco :c? W Zaraze i Dead man co jakis czas sobie jeszcze gram do dzis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 23 Września 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 no graliśmy, gralismy Pani Szynszyli. Zapomnialem nicka, ale pamietam ze studiowala medycyne i duzo rysowala. Chyba ze tez nicki myle. ona wyszła za mąż niedawno jakoś z tego co na fejsie widziałem Slyszal ktos cos od copoconaco nope, nic :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3r3se7ven Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 O, a ja w Glashu niedaleko kontenery i diagnostykę do tych wiatraków robiłem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Ja nadal nic nie wydałem, ale i tak siema, poxikleju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 23 Września 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 spoczo sygna, wiader :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 23 Września 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 jeszcze Pieter się powiesił na tinychacie, ale wtedy chyba jeszcze byłeś a co z Markiem S.? :( pamiętam że napisał do mnie kiedyś na gg żebym poprawił temat w pytaniach początkujących, bo treść "jak w temacie" naruszała regulamin a nie chciał warnować za coś takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 23 Września 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 jeszcze Pieter się powiesił na tinychacie, ale wtedy chyba jeszcze byłeś co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 23 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Pieter? Gościu co nam hostował gmclanowe radio? Który co jakiś czas gra ze mną w CS:GO xD? On żyje. To było że pił na tym tinyczacie a później jakaś kobieta wpadła i wyłączyła kamerkę. Kurde chciałbym to radio reaktywować. Fajne było. Piszcie do ludzi piszcie. Zjeżdżajmy się :P. A Marmot? Rikitiki? Platyna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 23 Września 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 no były te czasy pierwszego tinychata, bodajże 2011, Pieter założył temat że o tej i o tej godzinie będzie się wieszał przed kamerką, nie pamiętam jak to się dokładnie skończyło bo już musiałem spać, ale chyba śmiał się i wyłączył edit - Marmot zniknął kilka lat temu, Rikitiki nawet nie pamiętam, Platynę w marcu złapałem na gmclanie, stwierdził że "Nie mam potrzeby siedzieć na GMClanie, bo po pierwsze gier już nie robię, a jakbym robił to nie w GM. A na siedzenie tu dla towarzystwa i zabawy nie mam czasu. Magisterka, praca, kobita i ciekawsze rozrywki niż fora internetowe zajmują cały mój czas. :P" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Kojarzę Cię, ale nie sprzed 9 lat :P Ja obecnie jestem sobie w 2 liceum mat-fiz-geo i dłubię sobie jakieś gierki :D Oprócz tego cały czas na stajni pracuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 23 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Ha, kobity od wiosny nie mam, to czas jest na programowanie i gadanie na forum :P Do tego jest też kasa i full wypas. Strzelam że dorosłość to dla większości użytkowników największa przeszkoda hah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 elo kojarze cie bo wrzuciles zdjecie z angli jak byles z jakas koelzanka chyba i miales dżinsa na glowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Platyna już nie bawi się w gierki, ale wyjdzie na każde piwo z GMClanami. Chociażby teraz na woodstocku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Ojej, ale sentymentalny temat. Kurcze, fajnie, ja mam z Gmclan tak mnóstwo wspomnień... Ale fakt, że życie weryfikuje plany i zabiera trochę czasu. Ja rysuje już tylko na zlecenie albo po prostu assety na sprzedaż, a dla siebie głównie ołówkiem. Czasem wchodzę na galerie, czytam, ale mało odpisuje. Żałuję, że nie ma czasu, zrobiłabym grafe do prostej gry, w sensie nie rozbudowanej, ale działającej, fajnie by było, jak kiedyś. A tak to, jak Threef pisał wyszłam za mąż, planowanie, gdzie pracować, gdzie budować, kiedy dziecko, co na obiad, takie tam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 23 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 ;-; Nie chcę dorastać Przypomniały mi się głupie rozmowy nocami na gg z tobą :P I w ogole reakcja całego gmc na aktywną... kobietę na forum ha. Sprawdzam gg a tam numery różnych kuzynek i sióstr forumowiczów hahaha Dziab czy jak jej tam i inne Edit - Zapomniałem, ładny czerwony guziczek <3 \/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Niestety starość dopada każdego :P. Jedyny fakt ,który pociesza to zarchiwizowane posty na forum. Mówcie co chcecie ale to są wspomnienia :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 23 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Prawda jest taka że ten temat stworzyłem z myślą by tu wrócić za kilka lat i nostalgiować co to było jeszcze jak dopiero zaczynaliśmy dorosłe życia :P Piszemy historię ludzie. Może nie aż taką ważną, ale przynajmniej jest ważna dla nas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 23 Września 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 to fascynujace, jak kazdy z nas ma wlasne zycie, kazdy przezyl wiele lat wzlotow i upadkow, sukcesow i rozczarowan, ile kazdy z nas przezyl historii wartych opowiedzenia, a dla siebie nawzajem jestesmy tylko nickami na forum[/deep] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 23 Września 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 A tak to, jak Threef pisał wyszłam za mąż, no dzieki :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 23 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Dlatego najprawdopodobniej bedę na następnym jakimś dużym zjeździe :) Aby wypić, posłuchać i poopowiadać. Kto pamięta Zziuta? Okazało się że serio gościu pedofil, i z tego co pamiętam złapali go haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 23 Września 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 ? :o ja pamiętam w sumie tylko jego awatar, i że w regulaminie był "zakaz bycia ziuttem" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 rozwin historie zziuta bo nie kojarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Ostatnio Moldisa na RiverWashu spotkałem. Nikasa na żywo do tej pory nie widziałem, chyba to moje multikonto :[. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi