Wojo Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Jako ,że wakacje oficjalnie się skończyły to mam prawo założyć temat o szkole bez żadnej spiny :D. W tym roku szkolnym będę pisał egzamin gimnazjalny. Wiem ,że to za wcześnie by pytać o takie rzeczy lecz pracuje się na to cały rok. A więc ? Czy jest to tak straszna sprawa jaką ją malują ? Czy nauczyciele podczas roku szkolnego naciskają na egzamin ? Szczerze to pewnie czuję się przedmiotów przyrodniczych i z języka Polskiego. Jaki jest kontrast pomiędzy tymi przedmiotami a przedmiotami ścisłymi ? Proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 egzamin gimnazjalny to jest coś, co nauczyciele wmawiają ci, że jest istotne, żeby poczuli się ważniejsi. jak nie jesteś kompletnym zerem z jakiegoś przedmiotu to naprawdę nie ma się o co bać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Egzamin gimnazjalny jest jak czyste gacie. Każdy mówi żebyś zwracał na to uwagę i o to dbał, ale jak będziesz chodzić w brudnych to nic się nie stanie. Dopiero w przyszłości będziesz się tego wstydził. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 1 Września 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 egzamin gimnazjalny czy może raczej jego wynik jest Twoim świadectwem bycia dojrzałym człowiekiem, na nas dużo naciskali a ja pilnie uczyłem się cała 3 klasę, napisałem całość na 77% a język Angielski na 100% i jestem z moich wyników bardzo zadowolony, uważam że nie dałem plamy. nie miałem zbyt plamy przytłaczającego problemu z dostaniem się do szkoły moich marzeń, także przyłóż się bo może Tobie to poukładać życie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 1 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 a to ma później wpływ na wybór kierunku studiów czy nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 1 Września 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 kraj trzyma rękę na wszystkich wynikach egzaminów państwowych ludzi i nic nie przepada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 przecież żadna uczelnia nie będzie ci zaglądała do egzaminu gimnazjalnego, nawet w rzeszowie nie ma takich cyrków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Wiedziałem wojo, że jesteś jeszcze gimbuskiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Gimnazjalne są względnie proste. Nawet ja, leżąc z przyrodniczych, napisałem je na 66%. No naciskają trochę, ale to już zależy od nauczyciela itd. Still - nie jesteś totalnym idiotą, to napiszesz je dobrze. A przydają się tylko przy dostawaniu się do licbazy, potem to tak trochę niczego nie znaczą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 1 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Wiedziałem wojo, że jesteś jeszcze gimbuskiem. japa kapciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Naciskają cały czas - To wam pomoże dostać do lepszej szkoły, bla bla bla. Olałem całą trzecią klasę i egzamin, żadnego nie napisałem gorzej niż 60%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3r3se7ven Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 A po lepszej szkole lepsza uczelnia, a po lepszej uczelni lepszy pośredniak, a po pośredniaku lepszy zmywak albo zającowanie na taśmie. Aleksander podbił największe ówcześnie imperium na planecie mając 17 lat. Ty szukając pracy w wieku 27 dowiesz się że brak Ci doświadczenia :) Więc się tak bardzo nie spinaj na wyniki, one są dla picu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Ale Aleksandra uczył Arystoteles, a ciebie uczy znudzona życiem pani w średnim wieku, która uczy w szkole bo nie znalazła lepszej pracy i za rok nie będzie pamiętała kim byłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3r3se7ven Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Ale Aleksandra uczył Arystoteles, a ciebie uczy znudzona życiem pani w średnim wieku, która uczy w szkole bo nie znalazła lepszej pracy i za rok nie będzie pamiętała kim byłeś Przede wszystkim tatuś był szycha a pozycję społeczna się dziedziczy niezależnie od ustroju. Dlatego w 360 milionowym narodzie po Bushu za jakiś czas rządzi mały Bush, tak jakby tam nie było kogo innego do wylosowania ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Mało to było przypadków w historii, że tatuś był szycha, a synkowi nie wyszło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 1 Września 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Z egzaminu gimnazjalnego były w ogóle jakieś wyniki? ja nie pamiętam swoich, można to gdzieś sprawdzić po latach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Razem ze świadectwem otrzymywało się papierek gdzie było napisane ile % miałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3r3se7ven Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Razem ze świadectwem otrzymywało się papierek gdzie było napisane ile % miałeś. Ten papierek z promilami to nie był mandat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi