pumexol Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Tytuł: Escae Room Gatunek: Przygodowa, Logostyczna Opis: Uczestnicy wchodzą do pokoju z którego muszą mają za zadanie wydostać się przy pomocy różnych wskazówek, tzw. escapce room. Do wyboru są trzy tematyczne pokoje: Po drugiej stronie lustra, Indyjska zabawka, Graciarnia. Gra dostępna na różnych poziomach trudności. Download: http://www.puzzlesescape.pl/ Rozmiar pliku: 3mb Autor: ja prt sc nie udało się dodać ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 gatunek: logistyczna <3 Jedź, bracie. Nikt nie woła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Logostyczna, to nie to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 rzeczywiście. Ktoś mnie oświeci czym jest gra logostyczna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 czy mi się wydaje, czy to jest reklama :( i skąd wziąłeś 3mb? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 jeszcze w warszawie, blee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Przecież to są jakieś kpiny. To nawet nie jest gra komputerowa. To co tu robi "rozmiar 3 MB", "download" i jakieś "prt sc"? To może ja jutro stworzę nowy temat o wymyślonej przeze mnie odmianie berka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 leci soczysty raport. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi