Markos Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 To chyba najwiekszy shit jaki widzialem :P... Ok zart :P No ale slaba bardzo slaba gra po minucie wylaczylem Ocena 2/10 za to ze sie starales... P.S Nie mysl ze dalem Ci tak niska ocene dlatego ze Ty dales mojej 1... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 Gra taka sobie. Gdyby poskładać w całość wszystkie wasze wypowiedzi to by faina historyjka wyszła :D To tak jakoś szło: w mieście jaskiniowców pojawia się policjant z w11. przeszukujesz całe miasteczko i domki z widłami aż wkońcu wchodzisz na qpe która przenosi cię do innego wymiaru i odkrywasz kryjówkę złodzieji. Dobre :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 28 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 Nie mysl ze dalem Ci tak niska ocene dlatego ze Ty dales mojej 1... Tak czy siak to 1 to był żart więc chce widzieć ocenę 4/10 xD ( tyz zart xD ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albusik Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 Hmmm... :D Może to głupio zabrzmi, ale fajna gierka. :P Lubie takie, jest pare minusów jak w każdej grze ale gra całkiem spox. Mógłbyś mi podesłać tą gierkę do game makera? Chciałbym ją troche wyedytować, :] a może lepiej wytiuningować. :) Mój email, albusik@gmail.com Pozdrawiam, albusik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 Profesjonalni programisci nigdy nie udostepniaja kodu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albusik Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 Profesjonalni programisci nigdy nie udostepniaja kodu :P A moze udostepni... :D Jak go ladnie poprosze... :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 6 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 To musisz baldzo ladnie poplosic :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 Nie chcę naciskać ale ta gra to 5min roboty (no dobra, przesadziłem), a ty karzesz mu siebie prosić!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 Jednak jakąś część siebie włożył w tę grę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albusik Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 To musisz baldzo ladnie poplosic :) No pliska :P Baldzo ładnie prosze. :D Mój email, jak mówiłem... albusik@gmail.com P.s. Wystarczająco poprosiłem? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 Na PW z takimi gadkami! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albusik Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 Na PW z takimi gadkami! No ok... :] Po co ten post? Następnym razem dostaniesz warna za złamanie 4. punktu regulaminu. Patrysław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 19 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2006 Nie dam kodu bo co ja jestem - wytwórnia darmowych gier + dawanie kodu Albusikom które puszą się że mają meila w gmailu - ja tez mam i sie nie chwale! (no moze sie chwale ;p guxiostudios@gmail.com) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peterz_pl Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 Ej.. gra jest po prostu... denna? Ule nad tym siedzialeś? Pomijam fakt, że korzytałeś ze skryptu. Mogleś chociaż zrobić, że ludki poruszają nogami czy jak... :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 1/10 grafika 1/10 wykonanie 1/10 sens 1/10 tak ode mnie razem 2/10 -Ale skąd 2? -A ciul wie skąd sie to bierze :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 Gierka jest bardzo słaba nie ma animacji, drzewa wyglądają jak patyki, ludziki i domki są nawet ładne ale pewnie pobrane z jakiegoś serwera :( :( :( Gra po kilku minutach się nudzi. Fajny pomysł gry ale głupio wykonana :( Moja ocena: 2/10 Grafika:2/10 (oceniam to co ściągałeś a nie samemu robiłeś) Grywalność:2/10 Muzyka:2/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 Cienka gierka. 3/10(niech będzie) Obniżyłem za to "Wypchaj sie sianem". :P Zartuje. Cienka gierka. Nie wiedziałem nic "gównopodobnego" ;P Ale gierka cienka. Najlepsza to chyba grafika domków. :] Ten policjant wygłąda, jak jakieś mięso na snowboardzie. :sp_ike: :sp_ike: Wogóle po części, jak RPG Maker'owka :jezor: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michmis Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 Czy dialogi były wykonywane wg. przykłądu ze strony? Bądź jak takie coś można wykonać?? Gierka bardzo fajna jak na pierwszą grę! Choć można było się bardziej postarać jeśli chodzi o grafikę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 17 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 "Pierwszą grę" -> Dobry żart, hahaha :D Jak dobrze liczyć to by była 6ta :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michmis Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 to chociaż napisz na jakiej podstawie zrobiłeś te czadowe dialogi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 Czy dialogi były wykonywane wg. przykłądu ze strony? Bądź jak takie coś można wykonać?? W przykładach jest skrypt gnyska od tego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeathDaro Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Mi w całej grze ( raczej nie zabardzo jaże) podobajom sie tylko te domki i nic wiencej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczowstrzymywacz Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 http://www.eimg.org/images/557238ddddortografiabbu.PNG mi się gra nie podoba chodź nieźle się napracowałeś 2/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p-ter Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 czemu te osoby nie obracają dupą? tylko łażą do tyłu :lol: :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiatcienia Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 jak dla mnie to grafika nieciekawa i niezbyt wciągająca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 gralem wczesniej w demowke... zagralem w pelna... gra jest troche bez sensu :P lazisz gosciem ktory ma jednego sprite'a bez animacji, "drzewa" i "kwiaty" suxxx, a gra jest potwornie nudna xD poza tym wszyscy mieszkancy zachowuja sie tak jakby ukrywali bin ladena w swoim domu xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 błagam was! Nie odświerzajcie tego topica. Niech to zło zostanie tu na zawsze w samotności! On po prostu był tak zafascynowany przykładem Gnyska, że musiał go jakoś przerobić i zrobić jakąś grę. BTW. Chodzimy policjanem czy wieśniakiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 BTW. Chodzimy policjanem czy wieśniakiem? To jest zamaskowany wiejski agent FBI XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gamemaker1993 Opublikowano 17 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 Powiem krótko gorszej gry niewidziałem :lol: :lol2: :lol: :lol2: :lol: :lol2: :lol: jak zobaczyłem tych niedorozwiniętych wieśniaków to myślałem że się zesram :lol: :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 17 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 Dobra, pośmialiście sie z niego? Pośmialiście się, nie kopcie leżącego. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi