Dester Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Jak bym zrobił.. Jeśli zrobiłem własny język to tutaj mam wstawić temat? Pytanie należy brać w 100% na poważnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Kakkra da da tormo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Potraktuję w 42% poważnie. Wstawiaj, chyba że twój język nie jest inny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dester Opublikowano 18 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 W 42? :D Wiedziałem, że nikt nie uwierzy. Jak działa c++ : Komendy w c++ \/ Komendy w Assemblerze \/ 010101011110011001 Jak stworzyć własny język: Komendy w twoim języku \/ Komendy w c++ \/ Komendy w Assemblerze \/ 010100101 Plain and Simple. Kto chce się kłócić, proszę bardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Nejman Opublikowano 18 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 Ale że co? Że ty chcesz pomoc w zrobieniu własnego języka programowania, który będzie swojską nakładką na c++? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dester Opublikowano 18 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 Ale że co? Że ty chcesz pomoc w zrobieniu własnego języka programowania, który będzie swojską nakładką na c++? Yyy... Co? Pomoc czy pomóc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Nejman Opublikowano 18 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 Yyy... Co? Pomoc czy pomóc? Niekoniecznie rozumiem. Ty chcesz się pochwalić swoim językiem programowania czy chcesz go dopiero robić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dester Opublikowano 18 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 Niekoniecznie rozumiem. Ty chcesz się pochwalić swoim językiem programowania czy chcesz go dopiero robić? Chce się tylko pokłócić z ważnymi ludźmi o to co jest językiem programowania a co nie :D Zrobiłem podstawy tego języka (nie będę spoilerował nazwą :D), i nie chcę się JESZCZE chwalić, bo na razie nie ma czym :D . Pytanie zadałem przyszłościowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 18 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 Da się zrobić nowy język programowania. Pytanie po co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Nejman Opublikowano 18 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 Da się zrobić nowy język programowania. Pytanie po co? Dla edukacji? Też kiedyś byłem taki napalony na własny język programowania. Wyszedł prosty język skryptowy ale byłem spełniony i mi przeszło :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 18 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 HTML NIE jest językiem programowania :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 18 Lipca 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 jezus, ten temat dał mi przerzuty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dester Opublikowano 20 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Dla edukacji? Też kiedyś byłem taki napalony na własny język programowania. Wyszedł prosty język skryptowy ale byłem spełniony i mi przeszło :D No właśnie, poznać pare nowych funkcji, trochę się poduczyć, czemu nie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 No właśnie, poznać pare nowych funkcji, trochę się poduczyć, czemu nie :)Albo spędzić nad nim pół życia... :psichix: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dester Opublikowano 20 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Albo spędzić nad nim pół życia... :psichix: :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi