Filar Społeczności Chell Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 ale ten nowy skrypt lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Była praca, potem Ostróda, potem 4-dniowe wesele, a teraz już tylko picie na stajni no i jeszcze jeden wyjazd z dziewczyną a potem picie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 nocleg XD i praca nie wyklucza picia, tylko wolne trzeba dopasować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 jak jest ekipa to można. anty a ty przed ekran wlewasz czy impreski :red_bandana: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 roznie ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 jak impreski dominują to nie przegryw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 byłem na wyjściu w szóstkę nawet fajnie było spoko rozdzielczość, dużo możliwości interakcji ceny itemków do przeżycia a przypału nie było elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Mógłbyś wytłumaczyć o czym właśnie napisałeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 wiksa wiksa helikopter tak mniej więcej o tym napisałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Mógłbyś wytłumaczyć o czym właśnie napisałeś ? byl na imprezie czy tam w klubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 byl na imprezie czy tam w klubie dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 to co muwisz jak jakis tajniak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Ostatnio byłem na weselu i jak są te karteczki kto gdzie siedzi, wziąłem moją i napisałem z tyłu mój numer telefonu i dałem takiej jednej dziewczynie. 14 letni romantico rośnie na gmclanach, pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 spoko, wszyscy kiedyś myśleliśmy ze takie rzeczy są smooth Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Dał normalnie numer zamiast zagadać na necie. Ja szanuję mocno. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 po namyśle cofam to co pisałem, jestem teraz z dziewczyną którą wyrwałem na fbowego stickera 'wanna cuddle' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 nice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Dobra dwa miechy minely szybko jak oceniacie wakacje bo ja na tak nawet srednio co nie jest zlym wynikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Ah... bo wam się wakacje kończą! Zapomniałem już jak to jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3r3se7ven Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Ah... bo wam się wakacje kończą! Zapomniałem już jak to jest. Sobie przypomnisz jak syn do szkoły pójdzie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxGaming Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Sobie przypomnisz jak syn do szkoły pójdzie :) Threef ma syna? Czy ja o czymś nie wiem? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3r3se7ven Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Threef ma syna? Czy ja o czymś nie wiem? xD Póki nie ma i póki do szkoły nie pójdzie to się nie dowie, to warunkowe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Threef ma syna? Czy ja o czymś nie wiem? xD Kurcze... też nie wiem, ale nie wykluczam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxGaming Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Kurcze... też nie wiem, ale nie wykluczam. Threef taki wygryw, że już nawet nie wie tyle kobiet było xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Dobra dwa miechy minely szybko jak oceniacie wakacje bo ja na tak nawet srednio co nie jest zlym wynikiem nie oceniam, bo nie miałem wakacji czuje tak sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 ostatnimi dni sprawiasz wrażenie mega smutnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 takie nawet spoko, ale dupy nie urwały w sumie ciezko mi je ocenic bo byly seria powodzeń, niepowodzeń, rzeczy fajnych i rzeczy nie, czasami chciałem chodzić i śpiewać a czasami topić smutki w shoutboxie suma sumarum tak nie wiem, z 6/7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi