I am vader Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Tura 2: adam014 vs MaxGaming Temat: Pojedynek adam014: KnockOut LITE https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=32122 MaxGaming: Walka ze słabościami https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=32123 Głosowanie trwa do 2015-04-10 13:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Gra MaxGaminga fajna (lubię takie sekwencje w grach i ciekawe podejście do tematu), ale jednak mocno zabiedzona. Wkurza mnie też, że po przegranej wychodzi z gry i trzeba od nowa włączać i przewijać intro, żeby zagrać ponownie. Losowanie sekwencji też by się przydało. Gra adama prezentuje się bardzo fajnie, sam gameplay też jest dobry, a nawalanie satysfakcjonujące. Choć ciekawi mnie, czy mechanika gry faktycznie była przygotowana na potrzeby turnieju ;p głosuję na KnockOut LITE, niestety, zgaduję, że po raz kolejny decydującą rolę w turze odegrał brak czasu u jednej ze stron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 KnockOUT LITE jednak, ładnie spropsowane menusy i wszystko, pomimo, że sam gameplay średni - animacje mega powolne i jakoś przyjemności z samej walki nie miałem fajny temat był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 premise mechankii u maxgaminga nawet spoko ale przydaloby sie to jakos opakowac sensownie boks jak boks adama ale polishu troche ma wiec glosuje na niego ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Myślałem że KnockOut LITE będzie miał jakiś słaby punkt. Biję brawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Gra MaxGaminga jest szczerze mówiąc niedorobiona i ma naciągany związek z tematem. Poza tym wykonanie po łebkach i kiepska grywalność. Gra adama chyba ma buga (jeden z przeciwników jest nieśmiertelny), ale mimo to robi znacznie lepsze wrażenie. Mój głos: adam014, no niestety MaxGaming, wiem - miałeś niewiele czasu, ale jak pech to pech. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 chyba ma buga (jeden z przeciwników jest nieśmiertelny) też tak myślałem, ale jak go trochę ponawalasz to mu schodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Adam, po prostu lepsza gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxGaming Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Losowanie sekwencji też by się przydało. Kombinacja jest losowa. Poza tym z resztą się zgodzę. Pomyślałem, że tym razem potawię na gameplay, a nie menu, które w poprzedniej gierce zajeło mi 80% czasu robienia gry. Widziałem, że z reguły wygrywa gameplay, a nie polishing. Mimo to, nie mogłem przewidzieć, że czasu nie będzie nawet na background, efekty itp. :/ Mimo to, myślę, że to była dobra decyzja, bo inaczej prawdopodobnie miałbym same menu xD No nic, zawaliłem na całej linii, robienie gier w święta to była głupia, bardzo głupia decyzja dla mnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 taki urok takich konkursów niestety, łaska i niełaska czasu. ale byłeś w górnej drabince, więc jeszcze masz szanse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 polishing jest bardzo ważny, zobacz sobie jaka jest różnica głosów między niewykończonymi bydlętami a dopiętymi na ostatni guzik minigrami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 polishing na pewno wpływa na pierwsze wrażenie, ale raczej wszyscy są tu świadomi, że na stworzenie gry jest tylko 48 godzin (z czego większość może sobie pozwolić tylko na ułamek) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 polishing jest bardzo ważny, zobacz sobie jaka jest różnica głosów między niewykończonymi bydlętami a dopiętymi na ostatni guzik minigrami >gmclicker >polishing pls :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 no właśnie, bo pod względem polishingu anty zjadł dupom gmclickera, więc ta teoria to troche sypie się ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 no tak, o tym mowie, ty wypolishowana i duzo prostsza gra byles tylko 1 glos za mna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Oddaję mój głos na Threefa. Knockout Lite to jedna z niewielu gier bokserskich, które przypadły mi do gustu. Grafika, która swoją brzydotą pokazuje swoje piękno jest tym co doceniam w wielu produkcjach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Oddaję mój głos na Threefa(...) Chociaż raz nie ja się walnąłem! B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Bezapelacyjnie bokser lepszy od marnego karateki. Adam014 wygrywa moim zdaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 KnockOut LITE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 KnockOut LITE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 chodziło mi o adam014 ale to i tak bez znaczenia chyba w tym momencie skoro tytuł podałem prawidłowy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 chodziło mi o adam014 ale to i tak bez znaczenia chyba w tym momencie skoro tytuł podałem prawidłowy :D Po prostu przekazałeś swój głos Threefowi a ten oddał głos na Adama. :D Mi chyba nie wypada głosować w tej turze bo z przegranym będę się mierzył w swoim pojedynku, zapewne będzie to ostatni mój pojedynek w turnieju (patrząc na to jakie gry robi Adam czy też jaką grę w pierwszym swoim pojedynku zrobił MaxGaming), czyli ostatnia szansa na przywrócenie jakichkolwiek chęci do robienia czegoś twórczego. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 MaxGaming vs adam014 - PODSUMOWANIE W turze MaxGaming vs adam014 siłą większości głosów wygrywa gra KnockOut LITE autorstwa adam014! adam014 przechodzi do grupy 1/4A MaxGaming przechodzi do grupy 1/8B2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi