adam014 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Tytuł:KnockOut LITE Gatunek: boks Opis: Jaki jest boks każdy widzi ;) Download: ZippyShare GMClan Uploader Rozmiar pliku: 4.4MB Autorzy: Programowanie: adam014 Grafika: ja, google i RockyBoxing Muzyka: findsounds i flashfx Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 w info jest błąd - poruszamy się strzałkami, nie AD (co jest fatalnym rozwiązaniem, bo żeby używać gardy muszę krzyżować ręce) e: gra łatwa, nie miałem żadnych problemów, dopóki nie natknąłem się na Turnera, który jest prawdziwym czołgiem. na początku próbowałem grać jakoś taktycznie posiłkując się moją śladową wiedzą o boksie, ale dość szybko odkryłem, że lepiej jest maszować klawisze. mimo wszystko fajnie się leje w mordy, uderzenia są satysfakcjonujące, a walki całkiem fajne. nie mam zastrzeżeń, może poza grafiką. może gra miałaby więcej uroku, gdybym kojarzył nazwiska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Faktycznie, zapomniałem napisać że strzałki zamiast A-D :o Grę oddawałem w dużym pośpiechu bo miałem wyjazd o 20:30 :P Nazwiska są z generatora :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zastanawiające... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 pewnie po prostu wrzucił na uploader o tej samej nazwie ("untitled") i teraz mu wyświetla to zamiast tego, co wrzucił wcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 A, to o tym w sumie nie pomyślałem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Ostatnio robiłem porządki w uploaderze i pewnie któryś screen pulpitu miał untitled ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Weź nazywaj porządnie bo już mi ciśnienei skoczyło że rok temu robiłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Oryginał jest w 3D więc ni jak się ma do wersji turniejowej ;) Mając ~12-14h na zrobienie gry nazwa poszła pierwsza lepsza :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Frank Turner chyba jest nieśmiertelny? Walę w niego jak w bęben, a pasek życia w ogóle mu nie spada... Ogółem niezła gierka jak na tak krótki czas produkcji, chociaż niemal wszyscy przeciwnicy (aż do 3. czy 4. od końca) mogą być pokonani bez stosowania gardy, po prostu waląc bez planu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Z braku czasu nie balansowałem przeciwników, najwyżej w rankingu ma skill 100% i co pozycję zmniejsza się o 10 jak dobrze pamiętam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 10/10 Mimo bugow zdecydowanie lepsze niz przeciwnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 WTF? :D Domyślam się że bug jest jak sie mijasz z przeciwnikiem (jest za tobą a nie przed) ;P Takie biedne zoomowanie viewa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi