Filar Społeczności ANtY Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Tytuł: Trzy przyciski do zrzucenia ich wszystkich Gatunek: endless coś? z rana wyjeżdżam na święta także już nie będę mógł nic porobić z tym więcej Opis: musimy nakarmić potwora, ale nie marnując przy tym żadnych owocków rosnących na drzewie. sterujemy strzałkami (prawo,lewo,góra), służą one do zrzucania owoców - spadnie ten owocek, który jest oznaczony wykrzyknikiem mamy 5 żyć, za zjadanie owocków dostajemy punkty Download: http://www78.zippyshare.com/v/GYkueRd3/file.html https://gmclan.org/up4495_4_Trzy_przyciski_...cenia_ich_.html Rozmiar pliku: 2,4 MB Autorzy: Programowanie: Antek + mini help of Staszka przy szukaniu źródła retardacji w kodzie gry Fabuła: Antek Grafika: Antek ponownie Muzyka i dźwięki: Ranivius Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Miałem rekord 50 i uznałem, że nie jestem dobry w przewidywaniu pozycji ;v Supcio graficzka, a sam pomysł jest fajny. Nie wiem co tu więcej powiedzieć, generalnie nie widzę zastrzeżeń, oprócz tego, że potworek mógłby iść do końca terenu, bo mnie zmyla, jak jeszcze by spokojnie mógł potuptać, a ten zawraca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Trzeba Ci przyznać, musisz odstawić narkotyki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 kocham tę grafikę pomysł na początku wydawał mi się oryginalny, ale przypomniałem sobie, że takie coś było na starym, dobrym 999999in1. mimo wszystko jest to dobrze zrobione, trzeba się troszkę przyzwyczaić do gameplayu i jest fun, ale jednak szybko robi się nudnawe. trudno jednak wymagać od minigierki czegoś więcej, więc się nie czepiam. poza tym, to, co mówił Sutikku. fajna jest ta psychodeliczna oprawa, ale minusem muzyka doprowadzająca do szału na dłuższą metę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 usłyszałem muzyczkę z archiwum x i już czułem że będzie solidna gra, nie zawiodłem się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Penguin Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Anty, czy możesz to wrzucić na GMclan w .exiku? Za wysłuchanie dzięki :thumbsup: . Bo ja nie mogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 No przecież jest w 2 linku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Penguin Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Ale w tym 2 linku mi się pobiera w gamemakerze :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Już gdzieś o tym pisałeś i mam pytanie...czy ty masz otwieranie plików .rar w gamemakerze? Ten drugi link to jest rar a w nim jest exe.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 21 Lutego 2016 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Anty, czy możesz to wrzucić na GMclan w .exiku? Za wysłuchanie dzięki :thumbsup: . Bo ja nie mogę nie można na gmclan wrzucić plików .exe :) dlatego wrzuciłem zarchiwizowane w formacie .rar do rozpakowania winrarem lub podobnym programem :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Penguin Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 nie można na gmclan wrzucić plików .exe :) dlatego wrzuciłem zarchiwizowane w formacie .rar do rozpakowania winrarem lub podobnym programem :thumbsup: Ok :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Nie ogarniam ciebie, jaki jest twój problem? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Zważając na naturę problemu, zakładam, że kolo nigdy nie miał WinRara ani żadnego podobnego programu do rozpakowywania plików RAR, więc kiedy pobrał jakiś silnik czy gotowca zapakowanego w RAR myślał że to plik gm'owy i ustawił game makera jako program otwierający ten format. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Musiałby mieć chyba XPka, bo teraz od razu się ma coś do zipów,rarów tak mi się wydaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 21 Lutego 2016 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 on nie ma problemu, po prostu trolluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Musiałby mieć chyba XPka, bo teraz od razu się ma coś do zipów,rarów tak mi się wydaje. w XP normalnie masz winrara domyślnie Penguin, musisz plik z drugiego linku otworzyć programem winrar (albo 7zip, jeżeli nie masz winrara jakimś cudem). potem klikasz wizard i ci samo wypakowuje na pulpit e: jak teraz sobie w to gram to się łapię za głowę. co mi odjebało, że nie głosowałem na to xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 xp domyślnie rarów nie otwierał tylko zipy, nie wiem jak win7 bo go ominąłem ale win10 ma już domyślnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 21 Lutego 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 e: jak teraz sobie w to gram to się łapię za głowę. co mi odjebało, że nie głosowałem na to xD wal sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 no przecież twój klikacz też był fajny, kolegujmy sie dalej co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 21 Lutego 2016 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 żądam przeliczenia głosów, tamten turniej został ustawiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 21 Lutego 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 @exp hmm ok ale zrob o mnie gre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 żądam przeliczenia głosów, tamten turniej został ustawiony Kurna, moje oszustwa wyszły na jaw! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiroNowak Opublikowano 7 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 Dnia 04.04.2015 o 01:12, ANtY napisał: Tytuł: Trzy przyciski do zrzucenia ich wszystkich Gatunek: endless coś? z rana wyjeżdżam na święta także już nie będę mógł nic porobić z tym więcej Opis: musimy nakarmić potwora, ale nie marnując przy tym żadnych owocków rosnących na drzewie. sterujemy strzałkami (prawo,lewo,góra), służą one do zrzucania owoców - spadnie ten owocek, który jest oznaczony wykrzyknikiem mamy 5 żyć, za zjadanie owocków dostajemy punkty Download: http://www78.zippyshare.com/v/GYkueRd3/file.html https://gmclan.org/up4495_4_Trzy_betsafe_przyciski_...cenia_ich_.html Rozmiar pliku: 2,4 MB Autorzy: Programowanie: Antek + mini help of Staszka przy szukaniu źródła retardacji w kodzie gry Fabuła: Antek Grafika: Antek ponownie Muzyka i dźwięki: Ranivius Screeny: Dobra gra. Grał zimą, niedawno ukończył wszystkie poziomy. Polecić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi