Threef Opublikowano 6 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi. GIF ogólnie został okrojony z jakości także moze coś się tam pieprzy. Normalnie wszystko wyświetla się dobrze. Ale tak, to GM:S. Trochę denerwuje czasami bo jest bardziej awaryjny niż 8.1 ale większa ilość funkcji mnie przekonuje. :> gdzie tam, już gm6 jechał po pikselach Poprzednie też miały do tego predyspozycje, ale w Studio nie trzeba się o to starać. Bardzo dobrze to widać jak zrobi się właśnie powiększone piksele przez view a potem użyje funkcji jak draw_line(). Nikas chodzi o to że czasami może się zdarzyć że myszka na przykład będzie na x=51 przez to obiekt postawiony na pozycji myszki (przy view x2) może być na x=25.5 i GM go tak narysuje. Wtedy traci się cały sens pixelartu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 6 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Room w ogóle nie jest skalowany. Problemem rozdzielczości się jeszcze nie zajmowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 6 Maja 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Mi kamerka pasuje, nie wiem czy będzie ładniejsza jak będzie płaska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 6 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Zmieniłem także logo. N94Games brzmi strasznie kiczowato, ale jak sobie myślę teraz o kompletniej zmianie nazwy i idących z tym komplikacjami jak nowy mail i te sprawy, to stwierdziłem, że zostanę przy starej nazwie tylko trochę ją skrócę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 6 Maja 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 mi sie podoba, kozackie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 6 Maja 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Moja fanowska propozycja: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 7 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Hmmmm, podoba mi się ta koncepcja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 7 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Wojzaxa sto razy lepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 7 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Przeprowadziłem głosowanie wśród znajomych i zostałem przy swoim logo, które od razu nawiązuje do tego, że zajmuję się tworzeniem gier. Jednak pomysł Wojzaxa też mi się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 7 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 A ja dla odmiany pomarudzę, bo pomysł jest fajny, ale imho to logo nie działa: - Za wysokie, za bardzo rozstrzelone, za dużo światła. Zajmuje sporo miejsca, za to w miniaturce będzie nieczytelne. - Nie bardzo kumam to 4G - tak sobie trochę randomowo wisi w przestrzeni. - Nie będzie działać na czarnym (czy zwyczajnie ciemniejszym) tle. - Obawiam się, że kontroler do NESa, łącznie z charakterystycznym wyglądem, jest własnością Nintendo. Teraz to pal sześć, ale za jakiś czas może się okazać, że każą Ci go zmienić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 7 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Tego się obawiałem z tym kontrolerem i trochę go zmieniłem. No cóż, to się zmieni jeszcze raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 17 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Posty wywalone do odpowiednie go tematu. Nikas, nie pij tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi