staniki Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 Hej wrzystkim! Zrobiłem program w GM, a nazywa się on TibiaChat. Pewnie wrzyscy wiedzą co to jest Tibia, więc zrobiłem czat do Tibii, który będzie dostępny dla wrzystkich światów Tibii. Jak chcecie ściągnąć ten oto programik to zachęcam. Link : chattibia.tk, a jeśli to wam nie działa to wejdźcie na to. Zachęcam, a tu jest oto parę screenów: Zapraszam na "konferęcję" :sp_ike: :sp_ike: :sp_ike: :sp_ike: :sp_ike: :sp_ike: :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 Hm nie gram w Tibie ale takie cos moze byc przydatne :) Jaki taki bayer w GM :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 nie chce nic mówić ale to jest przerobiony tutorial z gamemaker.nl :P tak to wygląda. Bo mógł byś np dodać listę osób które są na chacie. i mógł byś dodać priv... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 "Shoud up"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 to chyba miało być "shut up"... aha i dalej według mnie to jest przerobiony przykład z tutoriala z gamemaker.nl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 to chyba miało być "shut up"... aha i dalej według mnie to jest przerobiony przykład z tutoriala z gamemaker.nlChciałbym zauważyć, że sam gdzieś pisałeś, że "przykłady są po to, żeby z nich korzystać" (pominę fakt, że sam też zrobiłeś grę na przykładzie xD). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicolas Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 No, ale (jak Pieter zauwazyl) przydalaby sie lista obecnych osob, bo nie wiadomo, czy ktos jest itd.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 jest różnica między przykładem a silnikiem. ty zrobiłeś z przykładu a ja z silnika stworzonego specjalnie żeby na nim robić gry... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staniki Opublikowano 8 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 e nieważne. Chodzi o to, żeby ludzie z różnych serverów Tibii mogli ze sobą komunikować. (Zrobiłem to głównie dlatego, bo mój kolega gra tylko w Tibię a nie ma GG i chciałem się z nim skomunikować :P) a tak wougle, to rzeczywiście błąd popełniłęm :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fortek Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 Nawet Przydatne tylko lepiej by było to jako wtyczka i zakładka All World Chat czy cuś takiego jednocześnie grając. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staniki Opublikowano 6 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 Witam ponownie w moim temacie! Informuje iż skończyłem wersję programu 2.0! Zrobiłem kilka serverów(światów) a także możliwość stworzenia własnego świata. Jak już wspomniałem jest to chat do komunikowania się. Ta wersja jest także ulepszona (i upodobniona do Tibii) graficznie. Zachęcam do ściągania. Oficjalna strona Tibia Chatu Screenów na razie nie będzie. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 weź wrzuć do uploader'a, bo z tej strony mam transfer 1kb/s i na dodatek co chwile przerywa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 Mam zły dzień więc dalej będę krytykował :P co ten chat ma wspólnego z tibią? bo ja jedyne co wspólne to tło widze nic więcej -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 Dobrze. Teraz mi wytłumacz dlaczego lepiej użyć opasłego programu do chatowania w trakcie gry w tibię niż np. jakiegoś małego programiku do irca, który jest wygodny i funkcjonalny. Jak coś robicie to róbcie coś, co ma sens. Nawet niewielki, ale ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 Po co chatować w tym programie skoro jest chat w tibi a jak jest się na innym świecie to od czego jest GG (to niech twój kolega siebie to gg zainstaluje) -.-? o.O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 Eee, w treści strony jest błąd. Napisałeś że do ściągnięcia Tibia Sux Chata, trzeba użyć linku powyższego. Tyle że link jest poniżej :) Takie czepianie się, ale jednak Brazylijczyków zniechęca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bada Daba Dablju Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 Please use mine program :) . <=- Rozbrajające... Lol... Nie używam tego i tak. Ktoś musiałby to napisać poprawnie. Tzn. cały program. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi