sonicfanmilosz@o2.pl Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Mam pytanko... Jest obiekt który po kliknięciu x zmienia się w iny obiekt i po jakimś czasie wraca do poprzedniego obiektu ale ten ów tworzy się w podłodze... Czy jest jakiś sposób aby tego uniknąć?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Oczywiście, że jest. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sonicfanmilosz@o2.pl Opublikowano 10 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Oczywiście, że jest. Pozdrawiam. Doceniam poczucie chumoru i rozumiem mój błond.. Jeśli jest to jaki?? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 10 Stycznia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Doceniam poczucie chumoru i rozumiem mój błond.. Jeśli jest to jaki?? :) o rany weź opisz co się takiego dokładnie dzieje, w jakich to okolicznościach, bo jedynie mogę wnioskować, że to wina źle ustawionego środka w spritcie, ale i tak nic więcej nie zdziałam nie znając szczegółów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sonicfanmilosz@o2.pl Opublikowano 10 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 o rany weź opisz co się takiego dokładnie dzieje, w jakich to okolicznościach, bo jedynie mogę wnioskować, że to wina źle ustawionego środka w spritcie, ale i tak nic więcej nie zdziałam nie znając szczegółów No i miałeś racje. Dzenki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 10 Stycznia 2015 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 W podłodze? Ale że w jakiej podłodze, masz rzut z boku, z góry, czy 3d? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sonicfanmilosz@o2.pl Opublikowano 12 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 W podłodze? Ale że w jakiej podłodze, masz rzut z boku, z góry, czy 3d? Widok z boku ale już naprawiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi