ZEER Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Tytuł: DATAZ Gatunek: Arcade Rage Game Opis: Symulator hakowania (z przymróżeniem oka ;) ). Gracz wciela się w proces hakowania umieszczony w abstraktyjnej rzeczywistości, gdzie czyha na niego masa niebezpieczeństw w postaci zabezpieczeń systemowych. Całość zamknięta w dynamicznej prostej grze zręcznościowej. Download: ŚCIĄGNIJ Z DROPBOXA //EDIT aktualizacja o wersję ze scorami online Rozmiar pliku: 13 MB Autorzy: Programowanie, Fabuła, Grafika: Daniel "ZEER" Kasprzykowski Muzyka: Kamil Rybak https://soundcloud.com/milosandchipjockey Mateusz Czech https://soundcloud.com/ismpof Screeny: SCREEN#1 SCREEN#2 SCREEN#3 SCREEN#4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 chąc zobaczyć screeny mam error 403, a chcąc ściągnąć plik mam eroor 404, ocena 1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZEER Opublikowano 28 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Ok, wszystko powinno hulać ju. Przepraszam za zamieszanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Postanowiłem dać drugą szanse tej grze. Muzyka ok, grafika też, ale moim zdaniem nieprzyjemnie się gra, zbyt szybko klocki atakuja gra pomimo ładnej grafiki i muzyki jest niegrywalna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Łał. Bardzo ładne, a totalnie nie da się w to grać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZEER Opublikowano 30 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Dzięki za feedback. Tak, główne zastrzeżenia do poziomu trudności są fakt, chociaż, chciałbym, aby była "turniejowa" i forsowała usera do ćwiczenia refleksu dla nagrody. Chociaż są osoby, które po 10 minutach cisną skory lepsze niż ja po tygodniu grania w to :D . Trza będzie zrobić wybór na "low skill" i "high skill", w końcu guitar hero tez nie zaczyna się tylko na expert + coś na kształt story mode (przejście każdego kolory, co odpali final level), żeby na dłużej przyciągnąć, czyli oddzielnie high score mode i story mode, który będzie prostszy. Wracam do pracy, thx. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Trudne toto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 2 Stycznia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Taka mała uwaga. W menu wyboru planszy wybór myszką jest kompletnie zbyteczny. Skoro są trzy plansze i trzy klawisze sterowania, to zrób wybór górnej planszy klawiszem W, a resztę analogicznie. Z minutę nad tym siedziałem czemu nie mogę odpalić gry. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZEER Opublikowano 15 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Czołem, Wskrzeszam wątek, gdyż po stworzeniu wersji którą znacie GM udało się stworzyć wersję mobilną tym razem już napisaną w Javie. Zapraszam do obadania posiadaczy androidów https://play.google.com/store/apps/details?...v.dataz.android Nadmienię, że GM okazał się w tym przypadku świetnym programem dla mnie jako game designera wannabe :) jednocześnie programistycznego nooba, właśnie jako narzędzie dzięki któremu mógł powstać realny prototyp, który mógł natchnąć ludzi bardziej znających się na robocie :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 15 Maja 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Ale wersji na Windows już nie da się ściągnąć z dropboxa, link wygasł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZEER Opublikowano 15 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Ale wersji na Windows już nie da się ściągnąć z dropboxa, link wygasł. Damn... Tu jest aktulany link do windows wersji, tamto trzeba jakoś zedytować. Poprosiłem już o pomoc w tej sprawie, dzięki, że zauważyłeś. http://thearmory.eu/wp-content/uploads/201...AZZZ_online.exe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi