Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Już trochę popoprawiałem to generowanie, pododawałem jakieś nowe skalę i dźwięki https://gmclan.org/uploader/7193/ambient4.mp3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Sympatyczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 29 Czerwca 2016 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 bawiłem się w komponowanie udawanej polki, całość nagrałem z lenistwa mikrofonem w laptopie i żeby zakryć pośpiech i fuszerkowość udaję jakiegoś wymyślonego francuskiego kompozytora. Zamysł był taki, by jakoś zainscenizować koncepcję utworu popularno-klasycznego z końca XIX wieku. Wyszło jak wyszło, ale i tak dawno nic nie wrzucałem to nic tam nie zaszkodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 ciekawe, ile osób się połapie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Bardzo lubię takie aranżacje, ale trąci fejkiem bardzo. Żeby być trollem+, nie wystarczy nałożyć parę filtrów i grain :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 17 Września 2016 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 trochę mnie nie było. Tutaj drobna aranżacja, nie zadbałem o higienę kabelków i pokrętełek dobrze nie poustawiałem i jakość jest tragiczna. Z braku laku wrzucam, bo na nowe kabelki musiałbym się później wykosztowić. Wymyśliłem to z myślą o moich pociągach, chciałem zaimplementować tam jakiś smaczek gershwinowski, pokroju filmów niemych i by czuć było niepokojący rytm lokomotywowych pieców. Wyszło jak wyszło, jestem słaby technicznie niestety i często to co gram mnie przerasta. Mimo wszystko proszę https://soundcloud.com/tomasz-wo-niakowski-...ski-ciuch-ciuch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 19 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Jest stylowo, nierówno i ze smakiem. Czekam jedynie na pełniejszy w barwie aranż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 12 Listopada 2016 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 nie umiem nic nagrać dłuższego niż minuta, chyba że będzie to jedna ścieżka. Więc coś pierwszy raz poimprowizowałem od zera https://soundcloud.com/tomasz-wo-niakowski-...improvisation-i Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 12 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 Ty faktycznie na czymś tam grasz czy to zaprogramowane jest w DAW jakimś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 12 Listopada 2016 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 co mam przez to rozumieć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 12 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 no czy masz jakiegoś keyboarda podłączonego do kompa? I tak lecisz na żywioł :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 13 Listopada 2016 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 podłączony keyboard i na żywioł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 21 Lutego 2017 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 dobra, słuchaj użytkowniku forum GMclan. Partycypowałem ostatnio w jakimś niszowym projekcie filmowym niszowej grupki filmowych świrusów i im łaskawie skleiłem 25 minut OSTu. Trzymajcie tutaj wszyściusio, w opisie jest spis jako taki. Ogólny klimat bardzo typowy, ambientowo, filmowo, bez ambicjonalnych uniesień, trochę orkiestralnych elementów, trochę syntezatorów, prawie wszystkie utwory operują na prostym motywie przewodnim. Na moje oko najznośniejsze tracki to ósemka, piątka i finałowa jedenastka. Jakby ktoś przesłuchał prawie od deski do deski to bardzo ciekaw jestem opinii. Pozdrówki koledzy, trzymajcie gardę wysoko, grypsujcie, żółty magiczny guziczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Moje zdanie znasz :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Przesłuchałem całe spodobały mi się 2 kawałki: 01:14 ten z jakiegoś powodu kojarzy mi się ze Tenchu 2 10:11 ten jest bardzo Solar Fieldsowy a lubię tego artystę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 I feel disturbed Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 czuć mocny oldschool tych dawnych gierek point n click. Np jak soundtrack z hopkins fbi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Inspirowane Robodromem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi