Wojo Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 :D Gmclan uczy i bawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 (chyba, że stary komp) this. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Widać że wojo nic niewie a się wypowiada, superkomputer nie służy do gier, a bardzo skomplikowanym obliczeniom do których windows się zwyczjnie nie nadaje. A to że windows jest bardziej popularny niż linux to kwestia marketingu i tego że niektórzy ludzie mają zbyt małe IQ do jego obsługi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 :D Gmclan uczy i bawi Skończ Gimnazjum, idź do technikum informatycznego, nauczysz się do czego Linux się nadaje, do czego nie - i będzie rozmowa na poziomie Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Dobra nie wiedziałem i się nie bałem do tego przyznać ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 18 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Skończ Gimnazjum, idź do technikum informatycznego, nauczysz się do czego Linux się nadaje, do czego nie - i będzie rozmowa na poziomie Fervi Nie trzeba iść do technikum, żeby się takich rzeczy nauczyć :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Nie trzeba iść do technikum, żeby się takich rzeczy nauczyć :-) Pewnie, ale masz podstawy w technikum, w razie "nie uczenia się" Fervi PS. Jaki ty już stary jesteś :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 18 Grudnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Widać że wojo nic niewie a się wypowiada, superkomputer nie służy do gier, a bardzo skomplikowanym obliczeniom do których windows się zwyczjnie nie nadaje. A to że windows jest bardziej popularny niż linux to kwestia marketingu i tego że niektórzy ludzie mają zbyt małe IQ do jego obsługi. ja jebe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Widać że wojo nic niewie a się wypowiada, superkomputer nie służy do gier, a bardzo skomplikowanym obliczeniom do których windows się zwyczjnie nie nadaje. A to że windows jest bardziej popularny niż linux to kwestia marketingu i tego że niektórzy ludzie mają zbyt małe IQ do jego obsługi. idz sie w ten leb jebnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 18 Grudnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Skończ Gimnazjum, idź do technikum informatycznego, nauczysz się do czego Linux się nadaje, do czego nie - i będzie rozmowa na poziomie Fervi Nie trzeba być w technikum informatycznym żeby umieć włożyć płytę z linuxem do szlifierki kątowej edit: zauwazyliscie ze waxx hejci tylko jak przedtem hejcil antek? :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 No już dawno. Pewnie na szkajpie sie smiejo z innych ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 18 Grudnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 No już dawno. Pewnie na szkajpie sie smiejo z innych ;d rzadko, dziś nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Nie trzeba być w technikum informatycznym żeby umieć włożyć płytę z linuxem do szlifierki kątowej edit: zauwazyliscie ze waxx hejci tylko jak przedtem hejcil antek? :( nie chce mi sie postowac zazwyczaj :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Jak Ancior pozwoli, to wejdzie na GMClan, jak nie to trudno Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Wcześniej wszyscy jechali ferviego. Teraz fervi jedzie wszystkich Wojo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Wcześniej wszyscy jechali ferviego. Teraz fervi jedzie wszystkich Wojo GMClan traci przez takich ludzi jak ty, Bendziom, Paqoo, Rael i innych Już się cieszyłem jak Borek zapowiedział z powrotem rygor, była szansa na poprawę GMClanu, ale nic z tego nie wyszło :| Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 To ,że mi czasem odbija to nie znaczy ,że musisz mnie porównywać do naciągaczy ! Fervi zmieniłeś się na gorsze (ja też). I nie ogarniam jak można wstawiać podpis ze swoim nickiem pod wiadomością opisaną nickiem jakim się posiada (tak jak ty to robisz). Wojo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 24 Grudnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Tak, przełamałem się i ten jeden raz dałem sobie hippiczną tapetę. Nowy monitor wymiata, choć GMClan dziwnie trochę wygląda w takiej szerokości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimikolaj Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Ładne. Serio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Ładne. Serio. Mi się nie do końca podoba - pasek Ja bym ustawił ten szary Windowsowy (XP), lepiej moim zdaniem by się komponował Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Dobrze się wszystko komponuje a moim zdaniem najlepszy wygląd miał windows 98 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimikolaj Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Jak xp to wole zwykly, a nie starocie. Ale to tylko moje zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Utermiko Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Luna w xp jakoś nigdy mi się nie podobała :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evilus Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Window Maker na Linuxie (Slackware). Nic nadzwyczajnego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Mam w głębi duszy takie uczucie jakbyś był fervim :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 6 Stycznia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 to fajne sobie uczucia zachowujesz dla głębi swej duszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tramur Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 "Wzory na całki.pdf" :D krynior matematyku Ty jeden :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 19 Stycznia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 approvuje tę tapetę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Czemu nikt nie ma sefenja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi