Dawka83 Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Pokazałem mojej dziewczynie ten tekst. Nieźle się uśmiała :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 19 Maja 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 "nie źle" powiedział pan "nie cwaniakuj bo zaraz przyjdzie ktos inteligentniejszy (...)" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 @up Obviously 4tk Kolejny tydzien, kolejny śmieć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 No to wiader pojechał heh :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 22 Maja 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 @upup obviously wiadro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 @wiadro Zoofil. Pulpic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 24 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 kolejna niedziela! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 3 Czerwca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 W końcu nowy monitor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Znudzlo mi sie i zapomnialem zmieniac tapety. Mniejsza, macie bonusową tapetkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BytX Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 A tera ja zaszpanuje (sry za jakość) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xedom Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 U mnie nic specjalnego :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moe Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 @wiadro Zoofil. Pulpic Wierz poleceń wymiata. ps. nieładnie mieć pirackiego mc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Oj tam, oj tam. I tak tylko na singlu leci. A WierZa poleceń nie zauważyłem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Hehe A oto mój pulpit: http://wgrajfoto.pl/pokazfoto/img0611/zrzutekranu7e06f.png Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Wybaczcie za off-top ale... Dlaczego pod każdym postem piszesz 'Fervi' :I? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Bo żem wasz pan i władca A czemu mam nie pisać? ;) Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 23 Czerwca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Wybaczcie za off-top ale... Dlaczego pod każdym postem piszesz 'Fervi' :I? Bo to jego stary noobski nick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moe Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 @Fervi i ten niby porządek = tylko na screenie :lubieto: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 23 Czerwca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Doctor - Gartield? Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 A lekarz ma Gartielda na pulpicie :< @doctor - czemu przy nazwach pliku z kategorii Gry jest cuś takiego "torcs.desctop"? Odpowiedź "bo to Pingwin" mnie nie usatysfakcjonuje :P Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 To takie coś jak Windowsowe *.pif czy *.lnk (czy jakoś tak). Konkretnie nie wiem czemu nie usuwa tego ... Ale zawsze można z palca Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 To takie coś Te coś to rozszerzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Bo to jego stary noobski nick. W00t, nie może się rozstać ze starym, zbanowanym kontem? Wololo To jak chcesz żeby cię kojarzyli z tamtym to dałbyś se na nowym nick 'Fervi2' :I Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Dostałem bana - było, minęło Ale jeśli otworzysz jakieś stare posty - to zobaczysz coś ... Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moe Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Dostałem bana - było, minęło Ale jeśli otworzysz jakieś stare posty - to zobaczysz coś ... Fervi To COŚ to coś strasznego, nie do zbadania przez dzisiejszą naukę! to twoja głupota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Z powodu rozdzielczosci umieszczone w linku. Smacznego :) http://img857.imageshack.us/img857/5167/tapetas.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 duży monitor :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 duży monitor :D bardzo duży D: @Vader - to są 2 monitory? Wiem, że da się je połączyć tak, żeby była 2 monitory do 1 kompa tak, że przez krawędź 1 monitora kursor przenika i pojawia się na 2gim... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi