Pepsi Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 skąd znam ten obrazek :S? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Konrad, dawaju linka bezpośrednio do tapetki. Wrzucę sobie na pulpit w pracy. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Znam tą tapetkę stąd :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Ups, pomyliłem się, znalazłem ją na desktopography.net ;p A dokładniej tu: Blue Moon Można na tej stronie znaleźć kilka fajnych tapet ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Rzeczywiście fajne. Ja polecam też http://digitalblasphemy.com chociaż ostatnio szukam na DesktopNexus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepsi Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Miałem tą tapetę Konrada ,jako obrazek w mojej pracy na biologii :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 YO Z1OM4L3!!! YO YO YO!! obczajcie mój stajl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Staro coś u ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 'gay bar oferty pracy'? Tak dla picu tą stronę otworzyłeś czy musiałeś? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 wiadomo że to dla szpanu, mnie już przyjeli ale na początku było ciężko :( dziwne spojrzenia znajomych itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Korodzik, słyszałeś może Midnight Crew? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 nom, odsłuchałem wszystkie albumy w całości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Na razie jestem zmuszony korzystać z taty/mamy laptopa, tak więc dam tutaj screen :3 Można powiedzieć, że mój laptop ale nie zmieniłem nazwy konta :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 A oto mój czyściutki pulpit: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Zrobię mały offtop i zapytam :P Czy to debian ? Czy inna dystrybucja, na gnome ? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Donnie Darko jest przereklamowane a tapeta Nickolasa nie robi z niego starszego nim jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Japanstache Aha to ciekawe, czyli jak ktoś ma 99 lat w profilu to tyle ma ? To ciekawe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Wszyscy wiemy, że masz 12 lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Wszyscy wiemy, że masz 10 lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Zrobię mały offtop i zapytam tongue2.gif Czy to debian ? Czy inna dystrybucja, na gnome ? tongue2.gif Ubuntu 9.10 Karmic Koala Donnie Darko jest przereklamowane E tam. Kocham ten film. Mieści się spokojnie w pierwszej piątce moich ulubionych. a tapeta Nickolasa nie robi z niego starszego nim jest. Nie wspominając już o tym, że zdjęcie nieciekawe. A od tego różu czy fioletu, czy co by to nie było, oczy mnie bolą. EDIT: Wszyscy wiemy, że zaraz będą warny jak nie skończycie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Po poziomie moich postów tego się nie dowiesz. W przeciwieństwie do poziomu Twoich, słonko. E tam. Kocham ten film. Mieści się spokojnie w pierwszej piątce moich ulubionych. 4 pozostałe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Kochanie, zgadzam się z tobą :) @Platyna Ale to nie było na moim laptopie :P Ja mam w ogóle inną tapetę :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Na razie jestem zmuszony korzystać z taty/mamy laptopa fiolet i panna w negliżu Są domy i domy. Nic się nie zmieniło, ale przeciwdziałamy spamowi uprawianemu przez Nickolasa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 4 pozostałe? "Pierwsza piątka" powiedziałem tak na oko, bo ciężko mi porównywać jakoś dokładnie. Ale jednymi z moich ulubionych są "Skazany na bluesa", "Tenacious D in the pick of destiny", "Fight Club", "Skazani na Shawshank"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Ehh ich laptop i mam tam konto :3 Tapete nie zmieniłem bo zapomniałem :3 I TO BYŁA MOJEGO BRATA TAPETA OLOLOLOLOL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 sprawdź historie przeglądarki :3 tfuj koffany braciszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 http://78.8.9.23/slawek/fervi.png Ja wolę Linuxa z prostych powodów. Jest szybszy, bezpieczniejszy. Dodatkowo fajniej wygląda. A co do postu Farkraja, który mówi, że nie robimy nic czego byśmy pod Windowsem nie zrobili. A ja powiem, że on nie robi nic czego by pod Linuxem nie zrobił. Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 @wiku9 Jakiś problem ? Jak potrzebna mi jakaś pomoc to brat pomoże. @doctor Ty noobie ! Nie pokazałeś mnie w kadu :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Ja wolę Linuxa z prostych powodów. Jest szybszy, bezpieczniejszy. Dodatkowo fajniej wygląda. Brzydka tapeta, nudne okna. Linux królem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Tapeta pasująca do KDE, zresztą standardowa. Nie rozumiem tej ironii o oknach. Tak, Linux "królem" Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi