lenin Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 rotfl, wszyscy na P (Pamrot xD) i genialna wiadomość na gadu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qanaroo Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Świeżo po formacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 He he he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Podwójny lans. Mam tyle ikon, że wystarczy na trzy pulpity, a że robi się wtedy burdel, zwyczajnie je schowałem - dzięki temu mogę* jednocześnie lansować się zbyt małą i zbyt dużą ilością ikon na całym obszarze mojego pulpitu! *) Billy Mays mode on Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Ludzix, czemu nie masz hasioka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 A ja będę szpanował ikonkami, a co :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Większość Visual Novel? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Większość to hentai. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Nieprawda, mniejszość :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 5 Stycznia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 To TAKIE JAPOŃSKIE że mnie głowa by rozbolała po minucie patrzenia na ten pulpit. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 To TAKIE JAPOŃSKIE że mnie głowa by rozbolała po minucie patrzenia na ten pulpit. Ty rasisto ty. Spakowalbys mi Touhou 6 ; D? Tzn, potrzebuje do sprawdzenia oryginalnosci mojej wersji. *ekhm* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 A moja to niby oryginalna? :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Mój pulpit pulpet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 26 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opis jednej z osób na gg: "u sponsora" brzmi bardzo dwuznacznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opis jednej z osób na gg: "u sponsora" brzmi bardzo dwuznacznie.Ja tu widzę jedno znaczenie: jest u kolegi który mu stawia batoniki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 27 Stycznia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Macie więc mój: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Backspace Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Rozmiar mojego pulpitu: 4GB Bo się nie liczy to co na zewnątrz, tylko to co WEWNĄTRZ... = Zagadka ;] Uczcie się od Wuja! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Rozmiar mojego pulpitu: 4GB łał ale dużo, sam kiedyś moj pulpit na linuxie miał rozmiar 25GB : ) A znajdą się i tacy co więcej mieli ROZMIARU na pulpicie. @topic Mój pulpit: (ale syf mam no) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Backspace Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 LoÓoÓoÓoL?? To ma być syf?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 żałosny jesteś backspace, szpanować śmieciami na pulpicie o wadze 4gb... TO WY LUDZIE NIE WIECIE ŻĘ IM WIĘCEJ SYFU NA PULPICIE TYM WOLNIEJ DZIAŁA SYSTEM?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 30 Stycznia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 Nie jest żałosny, tylko ma w dupie zasady. : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 to nie zasada :) tylko lansowanie się tym że się nie ma zbyt dużo inteligencji i utrudnia sobie życie zwolnionym systemem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 30 Stycznia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 Nie tyle inteligencji, co mądrości którą można nabyć słuchając np. PsichiXa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 ja to wiedziałem zanim pierwszy raz odpalilem Gmclan :P tak przy okzaji powiem, bo ta sytuacja mnie bawi, jak mój kuzyn był mały to myślał że to co na pulpicie to nie zajmuje miejsca na dysku i umieszczał wszystko na pulpicie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Backspace Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Dla waszej wiadomości godzine po wstawieniu posta se wyczyściłem pulpit ^^ Wojzax: W dupie, to już nie powiem kogo tam mam... to nie zasada :) tylko lansowanie się tym że się nie ma zbyt dużo inteligencji i utrudnia sobie życie zwolnionym systemem :) 1.K***a nie czepiaj się... 2.Akurat wiem, że działa wolniej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 LoÓoÓoÓoL?? To ma być syf?? człowieku OGARNIJ SIĘ, czy w szkole nie uczyli Cię co to znaczy IRONIA ? to jazda do szkoły ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 5 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Forum o Kapitanie P...?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Forum o Kapitanie Pazurze. Taak, tej takiej starej platformówce. Noo dobra, śmiejcie się, ale jestem tam od 2005 (a w 2006 roku zostałem moderatorem) i lubię tamtejszych ludzi ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi