Japanstache Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Im więcej skrótów, tym większy lansik, prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Whoa, lansik freeware Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 17 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Ja mam wgranych ponad 110 gier. Mam dzięki temu +110 do szpanu ;> ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 17 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Masz za to -100 dioptrii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 I tak gra w góra 5 z nich. Reszta pozostaje dla myśli, że "jeszcze kiedyś w to zagram", ew. dla szpanu. Btw, po kija ci Skrót do napiprojekt, allplayera, winrara, daemona (którego stawiam masz odpalanego przy starcie systemu), foxit readera... O.o ? No chyba, że jak chcesz otworzyć np. pdfa, to włączasz foxit readera, i wynierasz plik przez Plik>>Otwórz... =d 1. Nie odpalam nic na starcie bo muli. 2. Nie lubię mieć pustego pulpitu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Muli bo masz syf i mnóstwo niepotrzebnych aplikacji (patrz: setka gier) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Muli bo masz syf i mnóstwo niepotrzebnych aplikacji (patrz: setka gier) :) Gier mam tyle co na pulpicie, i nie chodzi mi o takie mulenie tylko o to, że długo się wtedy uruchamia na starcie :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Wolno sie uruchamia bo masz syf i mnóstwo niepotrzebnych aplikacji (patrz: setka gier) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Wolno sie uruchamia bo masz syf i mnóstwo niepotrzebnych aplikacji (patrz: setka gier) :) Po prostu, dłużej się uruchamia, to chyba oczywiste, no nie? Poza tym, i tak mam mało gier, wręcz bardzo mało, bo i tak mam jeszcze dużo miejsca na dysku :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Muli bo masz syf i mnóstwo niepotrzebnych aplikacji (patrz: setka gier) :) Nie, to po prostu prąd jest coraz gorszej jakości i trzeba na nim oszczędzać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Wszystkie moje gry steamowe na pulpicie :D A teraz jestem własnie na winshicie, normalnie korzystam z linuxa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 Tapcia oczywiście się animuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 21 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 Zapomniałeś pokazać jak cudnie się animuje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 coś niska rozdzielczość :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 Say lovee, say lovee Or loves gonna get you down Lol Win 7 usuwa kursor z printscreenow : d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 Xp również usuwa kursor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 3 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 Nei zauwazylem tego wczesniej : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 3 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 @Japanstache Im mniej skrótów, tym większy lansik, prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 @UP: TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 17 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 lansik linuxową kostką to nowy trend na gmclanie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 17 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 edit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yuuki Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Jest Clannad - Jest :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi