borubarartur Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 ha, wiedziałem że to digimony!....nie tam że ogladam..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 O_O lol, że też chciało ci się szukać wśród tego tysiąca Digimonów :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 No, nie chciało mi się :P Znalazłem jakąś wiki, najpierw szukałem po wszystkich a później w szukajce wpisałem "Dragon" i szukałem tylko smoków :P Znalazłem jakąś tam ewolucję tego i wpadłem na pomysł, że to może być to :P I zgadłem. btw. Kilka lat temu jak jeszcze to leciało w TV ja to oglądałem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 21 Czerwca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Lol, myślałem że Digimony zniknęły po pierwszym sezonie. Pamiętam z 5 lat temu jak sam to oglądałem, bodajże na Fox Kids / Jetix. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsamodasxD Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 no to ja moze pokarze swoj pulpit ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikitiki. Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Wojzax, bo w Polsce tak jest, że puszczają tylko 1 sezon, drugiego nie puszczają wcale lub po roku przerwy ( gdy np. w Ameryce jest już sezon trzeci ). Tak jest z wszystkimi zagranicznymi serialami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Lol, ze 5 lat miałem, jak oglądałem, ale wolałem pokemony :3 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kinimod Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Ja Digimony oglądałem na YT po angielsku albo fansuby. Z resztą, podobno będą miały lecieć na Animaxie lub AXN. @Bagno: WoW ;] Tapeta fajna, ale pasek zadań taki retro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 @up: Zdjęcie zrobione w Łubowie, miesiąc temu bodajże. Czy ja wiem? Przynajmniej potrzebny soft mam pod ręką. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 11 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 Mindles self indulgence = Dobry wybor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Ale durna playlista :0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Wyrabiam norme, lekko zasyfiony pulpit po ilu, 3 miesiacach od ostatniego sprzatania? Shit , nie schowalem dekopilatora. Usune Rocketdoczka, ostatnio na gowna mi przydatny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 :* Ej ten, Ichigo przypadkowo. Ładnie wkomponowane postacie w miecz, spojrzenie Ichigo i przetło. Enjoy ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 Tp jest jakies nowe, czy stare ventrillo? OMG MASZ PENUMBRE : 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 Mam lepszego Ichigo :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 Spodziewałem się po Fallordzie tapety z Bleacha. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 Nie wiem akurat dlaczego ;) Bleacha nie obejrzałem całego, ale Ichigo z wyglądu i charakteru mi się podoba (nie to, żebym był gejem -> wygląda normalnie) Bardzo ładne tło i te postacie w mieczyku ;) Spojrzenie Ichigo też bezcenne. A co do Penumbry, to mam cała trylogię. Tylko obecnie przechodzę Czarną Plagę - Cóż, wiem, że nie chronologicznie ale zamierzam, bo 2 przejść 3 część. A po trzeciej, czas na pierwszą lol. EDIT: VT ? Zdaję się, ze nowe -> ale nic nie powiedziałem. :) EDIT2: Miałem kiedyś fajną tapetę, jak on był zmieniony do połowy w hollowa. Ale nie mogę jej znaleźć :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 Nie wiem, ale po prostu kojażę postać Ichigo z Tobą, miałeś pewnie kiedyś avatar z nim. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slax Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 Gra ktoś w WoW'a na Burning Legionie? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 Gra ktoś w WoW'a na Burning Legionie? smile.gif Ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slax Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 Ally, Horda? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 Fallord miał taki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 Ally, Horda? emot11.gif Ally, zresztą napisz do mnie na gg nie będziemy tutaj spamować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 Gra ktoś w WoW'a na Burning Legionie?Ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi