Marmot Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Fluxbox :o ? Jak tak, to bardzo ładna skórka do niego :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Kto ma fluxboxa? ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Nie wiem, ;O. Fluxbox :o ? Jak tak, to bardzo ładna skórka do niego :D . Taka mi najbardziej do gustu przypadła ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 @Nobody: Miałem Kryniaka na myśli ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Fluxbox ssie ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Kto ma fluxboxa? ;D Mam na kilku dystrybucjach (Szkoleniowy System Operacyjny (ze "Szkoły Hakerów") i Navyn OS'ie) ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Fluxbox ssie ;p KDE, Gnomy i inne ssą pauę. Fluxbox roxi, nie znasz się :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Znam się wystarczająco żeby zajebywać sobie kompa KDE ;p Ogolnie to nie ssie open box bo go nigdy nie używałem ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 No to teraz mój pulpit: Click! @kryniak: Fajny pulpit... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Solmis, zmieniasz tapety co 2 dni? ;0 Jako że mam okres WOWienia: http://www.gmclan.org/up2576_6_pulpetos.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 pulpit, zasyfiony jak zawsze. Tapeta zmieniona po ponad roku urzedowania poprzedniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 @g-Enjoy: Po co siedzisz na wersji alpha, skoro już jest wydanie finalne, stabilne ;p ? Dlatego, że zainstalowałem dzień przed premierą stable :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Mój nowy desk xD (za tydzień zainstaluję Linuxa to dam z niego tapetkę ;)) https://gmclan.org/uploader/2791/dupa_xD.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumex Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 A to mój zasyfiały pulpit :) : https://gmclan.org/up1829_5_pulpit.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 @UP: Uuuu :D Ładna tapetka, ustawie sobię na pleju :P Daj linka ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumex Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 http://assassinscreed.gry-online.pl/photog....php?album_id=2 Do wyboru, do koloru :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Dank je wel :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Solmis, zmieniasz tapety co 2 dni? ;0 No, czasem nawet częściej... xD Po prostu nie lubię ciągle patrzeć na to samo. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Okna: http://www.bankfotek.pl/image/68161.jpeg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Mój pulpit - Nie zmieniałem tapety, ale jest więcej ikon xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Erm... zbierasz wszystkie gry z GMCLANu na pulpicie ? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Erm... zbierasz wszystkie gry z GMCLANu na pulpicie ? :P Tak. Jeszcze dzisiaj zrobię czyszczenie pulpitu :P EDIT: Oto mój wyczyszczony pulpit z tapetką na cześć murdalow'a ;) >> KLIK! EDIT: Jestem na Linuxie jupi! >> KLIK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Jakoże ostatnio WoWie kiedy mam czas: http://www.gmclan.org/uploader/3751/pulpit.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Jakoże ostatnio WoWie kiedy mam czas: http://www.gmclan.org/uploader/3751/pulpit.png Harv, myślałem, że jesteś dorosłym człowiekiem i raczej nie grasz w gry a tu proszę, parę gier :]. Tapetka fajna nawet :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 7 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 A co ma dorosłość do gier :blink: ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Tak, mój tata gra w CoD4, NFS... Co ma wiek do gier? Nie rozumiem. Mój dziadek nawet gra w symulator łowienia, o. Ostatnio mi sie coś ze stylem dzieje, i musiałem zmienić rozdzielczość do 1600x1200 :D Btw, jak wy możecie żyć na rozdielczości >= 1024x768? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Btw, jak wy możecie żyć na rozdielczości >= 1024x768? Ja jakoś żyłem kiedyś na tej rozdzielczości, ale teraz żyję na 1280x1024 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Btw, jak wy możecie żyć na rozdielczości >= 1024x768? Hmm... Tak z 7 lat temu miałem kompa... :) Rozdzielczość była 800x600 chyba. Więc... :V Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 7 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Cóż, wiele gier dosowych miało rozdzielczość pokroju 320x240, więc 1024x768 to pryszcz przy tym. Zresztą, dawniej były odpowiednio mniejsze i mniej wyraźnie rysujące monitory jakby nie patrzeć, więc rozdzielczość musiała być niższa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Powracając do historii, np. sam C64 od Commodore, za tamtych czasów to maszyna z największą rozdzielczością na rynku, 320x240, jak oni to nazwali: "Wysoka rozdzielczość". To były czasy :) Mój udający gnome pulpit: http://img181.imageshack.us/img181/5595/ba...rzesznikep2.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi