123el Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Jak można dodać kogoś kto stworzył silnik do Credits? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Tak samo jak siebie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123el Opublikowano 2 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Czyli jak? Bo nie moge ulepszać niczego w przykładowym celowniczku bo mi sie pokazuje, że musze dodać autora do credits. Co zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Czyli jak? Bo nie moge ulepszać niczego w przykładowym celowniczku bo mi sie pokazuje, że musze dodać autora do credits. Co zrobić? :boxed: A co Ci wyskakuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123el Opublikowano 2 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Jesli chcesz dodac moj przyklad do gry, musisz umiescic mnie w Credits! Pokazuje sie informacja o grze a nie komunikat, jest na niej autor tytół itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Pewnie wyświetla Ci się początkowe info. Jeśli tak to kliknij exit i już masz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123el Opublikowano 2 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Ale co jedno naciśnięcie w grze mi się to ukazuje!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 To zobacz w: a) kod: show_message() lub show_info() b)klocki: Display a message lub Show the game info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Albo najlepiej daj link do tego przykładu. Tak będzie najlepiej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Nie zdziwił bym się jakby 123el dał w stepie, lub czymś innym klocek Show the game info, myśląć że to pokazuje autora gry. Tą informacje możesz edytować w Game inforamtion. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Usuń klocek "Show game information", albo kod, który był już wyżej napisany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123el Opublikowano 2 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 To już nie aktualne iż sam rozwiązałem ten banalny problem. Dzięki, że sie przejeliście! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 2 Października 2006 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Banalny to za duże słowo :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi