zajin Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 :) :( Dupa Dupa Dupa Dupa Witajcie GMClany. Czy coś mnie ominęło przez ten dosyć długi czas nie obecności? :sp_ike: Czas na mały rachunek sumienia. Pamiętam, że miałem tu miliard kont od jakiegoś 2006 roku i nic z tego nie wyszło. Ani jedna wspaniała (strategia) gra, ani jeden wspaniały silnik, no nic. Wyszło mi tylko jedno = #halp, który powoli umiera śmiercią naturalną :( Ale jako, że byłem i wciąż pod tym kątem jestem najczęściej zmieniającym projekty gier człowiekiem w Polsce to mam w planach grę filozoficzną, gameplay jest prosty tak więc może uda mi się szybko ją skończyć :thumbsup: Poczytajcie o solipsyźmie to będziecie wiedzieć czego się spodziewać :crying: Teraz w sumie już robienie gier trochę wyleciało mi z głowy, głównie napierdzielam muzykę, wiersze, filozofie i inne pierdolety. Na zakończenie chciałbym pozdrowić blackmaula, zycha, unoismada, marmota, dziada kleofasa, tymona i woocka. :) :( PS. Pamiętacie Globiego? Umarł mu ojciec i z tego powodu się bardzo cieszy. Tak się cieszył, że nazwał całą śmietankę IRCową frajerami i uciekł z internetu :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 A CO Z POZDRÓWKAMI DLA MNIE SKOCZKU???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajin Opublikowano 2 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 A CO Z POZDRÓWKAMI DLA MNIE SKOCZKU????O borze, zapomniałem :( Ale nie jesteś legendarnym halpem, więc to nie jest przestępstwo. Zapraszam na sieć Rizon, kanał #halp, dupo wołowa >:[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 >nie jestem O wy śmiecie. Walę halpa. Oficjalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Może to jej urok Może to Mejbelin Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 2 Października 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Poczytajcie o solipsyźmie to będziecie wiedzieć czego się spodziewać nie also - miło widzieć nowy rak na forum, może będzie z czego pocringować :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 2 Października 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Dawne, piękne czasy, gdy gmclan tętnił życiem i wszystko było dla jaj. To mogłoby wrócić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 3 Października 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 My się znamy? EDIT: A, Kamrat. Ani jedna wspaniała (strategia) gra Załapałem tę aluzję od razu, czy powinienem się martwić o swój stan psychiczny?... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 My się znamy? EDIT: A, Kamrat. Załapałem tę aluzję od razu, czy powinienem się martwić o swój stan psychiczny?... Jeszcze jego brakowało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajin Opublikowano 3 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 >nie jestem O wy śmiecie. Walę halpa. Oficjalnie. :thumbsup: Może to jej urok Może to Mejbelin Fervi Co :crying: nie also - miło widzieć nowy rak na forum, może będzie z czego pocringować :thumbsup: Co 'nie'? Nie rozumiesz, nie umiesz filozofii, czy nie bo nie? "Nowy rak". Bądź cicho. Ić pan. Dawne, piękne czasy, gdy gmclan tętnił życiem i wszystko było dla jaj. To mogłoby wrócić.Oho, zapomniałem uwzględnić w pozdrowieniach Wojzaxa za wspieranie #hlepa, Japanstacha za wspaniałe gry i Jakima za najlepszą muzyką na gmclanie, NO I NIKASA, NIECH CI BĘDZIE!! I beg you pardon. Załapałem tę aluzję od razu, czy powinienem się martwić o swój stan psychiczny?...To pierwsze, ale co do drugiego to nigdy nie znasz dnia ani godziny, tak więc codziennie analizuj swoją psychikę jak na prawdziwego polaka przystało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 siedzę na gmclanie od 2007 i nie mam pojęcia o czym mówicie :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 3 Października 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Co 'nie'? Nie rozumiesz, nie umiesz filozofii, czy nie bo nie? ostatnia opcja : - ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 tęskniłem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Witam również, nie przejmuj się tym, że nie zrobiłeś żadnej gry na GMClanie jeszcze, ja też, chociaż miałem masę projektów. ;) Filozoficzne gry zawsze na propsie. Masz już jednego followera, więc mam nadzieję, że nie spartolisz tego. :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagnz0r Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 O borze, zapomniałem :( Ale nie jesteś legendarnym halpem, więc to nie jest przestępstwo. Zapraszam na sieć Rizon, kanał #halp, dupo wołowa >:[ A o mnie to co? ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Dupa. Rezurekcja, zmartwychwstanie. Żeby to jeszcze długotrwałe było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi