Pieter Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 Zaprezentuje wam demo gry która miała wyjść kilka miechów temu lecz przez błąd który dopiero dzisiaj udało mi się naprawić jestem zmuszony dzisiaj ją ukazać. Tematyką gry jest granie tylko przez sieć na różnych serwerach. Klimat 2 wojny światowej nie dopracowany na razie ale to się zmieni. Gra prawie w ogóle nie ma ścieżki dźwiękowej oprócz tła. Ogólnie zrobiona jest na języku angielskim jakoś tak. w każdym polu w którym można pisać jest udostępnione kolorowanie literek tagami jak w quake 3 i innych grach tego silnika. Przykład: Hello World Piszemy: ^1Hello ^4World Zapraszam do grania w wersje DEMO i komentowania czy coś z tego będzie. screenshoty :P Menu Screen 1 Screen 2 Screen 3 Screen 4 Screen 5 Screen 6 Edytor Map p.s. możliwa także duża konfiguracja ale to w opcjach. p.s.2. jest kilka funkcji które nie działają ponieważ to jest DEMO! ale i tak się fajnie gra. p.s.3. uwaga! dużo błędów! p.s.4. nie wiem czy kontynuować projekt. to zależy od waszych komentarzy... http://www.gmclan.org/up44_3_teamwarzone.html jeżeli ktoś ma zewnętrzne ip niech zrobi serwer chętnie pogram z nim xD a żem posta walną strasznie głupio zagmatwanego oO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 30 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 nikomu się nie podoba? szkoda bo to fajna gra i to jeszcze przez sieć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 30 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 Mnie się podoba. Bynajmniej dlatego, że multi. Pogadajmy na GG, moje gg: 8101228 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 30 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 wreszcie chodź jedna osoba się tym zainteresowała xD Gdyby nie te błędy i żebym ja mógł się dołączyć :/ matthew i vianom grali razem a ja nie mogłem :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 30 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 zaraz zagram bo git wygląda :D (To o tej gierce mówiłeś w moim temacie o soc? zapodaj tego dllka gdzies :D) już kumplom dałem linki :D i będziemy dziarać. a na brak zew. IP pomaga cudowne Hamachi!! :D :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gooman Opublikowano 30 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 No ludzie stwórzcie kanał hamachi i pograjmy wspólnie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 30 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 nie ma serwerow, ale jak gralem sam, to doszedlem do wniosku, ze poki co najlepsza strzelanka na gmc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 30 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 kurcze są 4 serwery i nie moge się dołączyć chyba jest jakiś błąd albo coś :/ pomocy nie mogę dołączyć się we własnej grze chyba mam coś zablokowane porty albo coś oO a jakoś matthew i vianom grali razem bo gadaliśmy na gg :/ a co do tego hamachi to ja mogę zrobić serwer na tym kanale chodź nie mam zewn. IP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 30 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 Chciałem dołączyć do serwera, a tu wyskakuje "coludn't connect" :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 30 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 a ja własnie grałem przez hamachi. Ta gra będzie takim samym (albo i lepszym) hitem jak Soldat :D:D:D tylko jakbyś dodał profesje :D medyk snajper itd, np snajper mógłby widzieć po parebliskich mu krzaczkow czy ktos tam siedzi itp :D wiecej gunów i koniecznie jakies ammopacki bo gralismy z kolegą az nam sie ammo skończyło i potem walka na granaty xD ciekawe czemu jak rzucilem w niego granatem dymnym to zginął xD moze mocno rzucałem xD Gierka superek! 10/10 ;) Hamachi Wchodzcie juz zrobiłem sieć :D nazwa: TEAM_WAR_ZONE hasło: Pieter6 (Marzenie:Przy takim projekcje to ja bym chciał pracować ^^) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 30 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 no kurde co jest z tym głupim mplayem? użuwam silnika Ultimate mplay z GM COMMUNITY i nie da się połączyć bez hamachi. oO POMOCY KTOŚ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 30 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 bo ten kto zakłada musi mieć zew IP inaczej się nie połączysz. Ty a twoje gry to TZWhost :|?? bo ja 2 takie dzis widziałem jak z kumplem grałem. Moja to come in a TZW to pare takich było. Ale nie mogłem dołączyć. Spróbuj na moją sieć wejsc to zobaczymy :P Bez kitu. Właśnie widzę twoją grę!! ale nie mogę dołączyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 30 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 Gierka bardzo bardzo fajna! Grałem sobie z matman'em(Matthew?), no nie powiem lagi bardzo duże miałem :/. Ale dla tych co szybki net mają to po prostu WYPAS przez duże W! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 30 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 no dobra ale jak już ktoś założył server z zew. ip to i tak sie dołączyć nie mogłem... Robie z maximalem hamachi! zapraszam do gry :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 30 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 lagi miałeś? to cos masz nie tak z netem bo normalnie to bardziej wymagajace gierki anwet na modemie dobrze chodzą... lepiej pogadaj z adminem. Ja tak zrobiłem i teraz każda gra mi działą lux, lagów nie mielismy z kolegą, tam jak on sie poruszał to wyglądało tak jakby jego pozycja aktualizowała się co 2 klatkę ale i tak było super :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 30 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 Dobra instalujcie hamachi i wchodzcie na TEAM_WAR_ZONE hasło Pieter6 Dobra instalujcie hamachi i wchodzcie na TEAM_WAR_ZONE hasło Pieter6 i w grze wchodzcie na Come in! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 30 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 Genialna gra z genialna grafika! Jak wroce z basenu to spedze z tym tyle casu co z soldatem! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 30 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 ta tyle że jest tyle błędów. Muszę je naprawić i dać update! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 30 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 Proszę! Niech ktoś mu pomoże, bo ciągle na GG mnie męczył. A jesteś pewien, że po wrzuceniu na stronkę nic nie robiłeś z kodem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 30 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 wiesz co matthew daj se spoku! Znalazłem już sposób jak grać lol. Nie wiem czy będę pracował nad projektem bo mam jeszcze belt generatora co pochłania mój czas :/ No chyba że jakiś team np littefisha przejoł by ten projekt odemnie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 30 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 a moze nie oddawaj projektu tylko znjdz kogos do pomocy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 30 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 niby jak? jedna osoba w tak zawikłym i nie przejrzystym kodze się nie połapie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 30 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 Przecież Belt Generatora możesz na pewien czas "zawiesić". Program nie ucieknie, a tą gre wychwalają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 30 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 Grafika miodzio, naprawdę przypadła mi do gustu :) Podoba mi się również cały ten lobby room ( chyba tak to się nazywa ) gdzie wyszukuje się serwery. Niestety bez Hamachi nie mogłem pograć, musiałem zainstalować ( ja mam stałe IP, ale host który założył ten serwer raczej nie ma i stąd ten problem ) to już niestety wina GMa mplay - najlepiej użyć dll'a np, "39dll "z GMCommunity. Co do samej gry, jak już wspomniałem wygląda super, podobają mi się te krzaczki po których można się chować :) Trochę mało dynamiki w strzelaniu z broni, ale to beta dlatego się nie czepiam. No i niestety te błędy w kodzie multi, wydaje mi się że tam jest problem z przydzielaniem ID graczom, ja miałem ten sam problem i nie jest to łatwe do zrobienia. Mam nadzieję że uda ci się to naprawić, bo naprawdę szkoda by było takiej fajnej giery :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 30 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 narazie jestem pochłonięty tym belt generatorem i jego stroną. A team war zone to ciężko mi jest sobie przypomnieć co gdzie jest :/ EDIT: Grę napisałem na silniku Ultimate Mplay ale mogę przepisać ją na 39dll... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 30 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 Pieter, czemu użyłeś grafiki z przykładu? :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 30 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 jak byś przyjrzał się jedyne co jest w przykładzie to hełmy gości i krzaki. Mówiłem że to demo a nie pełna wersja... Zależy ci na jednym krzaku? i tak miałem zamiar to zmienić huh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 30 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 Grę napisałem na silniku Ultimate Mplay ale mogę przepisać ją na 39dll... To przepisz, będzie o wiele szybciej startował system MP :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 30 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 jak byś przyjrzał się jedyne co jest w przykładzie to hełmy gości i krzaki. Mówiłem że to demo a nie pełna wersja... Zależy ci na jednym krzaku? i tak miałem zamiar to zmienić huhSpoko, po prostu fajniej byłoby grać w grę z Twoją grafą :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 30 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 Przydalabysie opcja zmiany sterowania (chyba niema, nie znalazlem) zeby chodzenie bylo niezalezle od kierunku patrzenia. Niektorym graczom, np mi, nie wygodne jest takie chodzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi