Threef Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Bilety droższe niż na PGA, ale to #0hgame więc muszę być! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Na VIP Party są jeszcze droższe, więc to i tak "ekonomiczna" alternatywa. Kurde, korci mnie, ale wiem, że o drugiej w nocy to mogę już być nie w stanie. Albo właśnie w stanie, ale wskazującym ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 14 Października 2014 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Ja tam będę o tej porze spał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriso99 Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 bedzie jakies stoisko od gearstudio/gmclanów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 21 Października 2014 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Nie. Trzeba mieć co pokazać, za rok planujemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 A mnie tym razem jednak nie uświadczycie. Dupne połączenia kolejowe i autobusowe zrobiły swoje. Miłego ZTG. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 To co ludzie? Do zobaczenia jutro na beforze ZTG? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 24 Października 2014 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Ja będę w sobotę o 11. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 24 Października 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 miłego chłopaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 27 Października 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Chciałem poinformować, że ZTG mnie oszukało. Nikasa podmienili na jakąś podróbkę!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 27 Października 2014 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Za rok spróbujemy uderzyć w strefę Indie. Mamy rok na skończenie gier, czas start! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Chciałem poinformować, że ZTG mnie oszukało. Nikasa podmienili na jakąś podróbkę!!! xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Jak ktoś nie zmieścił się na moją prelekcję to mam już nagraną: btw najbardziej zawiodłem się na spotkaniu z GMClanami. :P Mogłem was namówić na taryfę, bo przez spacer straciłem masę cennego czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 27 Października 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Oj już nie przesadzaj. Ja akurat wpadłem na PGA przy okazji będąc w Poznaniu i uważam na odwrót. Nie było po co tam siedzieć (ramolenie starego dziada). :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi