Sutikku Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Od razu lepiej ;3 Możesz dodać mgłę, żeby nie było takie nieskończone pole widzenia (a wnioskuje, że ta latarka posiada nieskończone pole światła)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 No jest nieskończone bo to tylko obrazek nałożony na ekran :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zombie-Games Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 No jest nieskończone bo to tylko obrazek nałożony na ekran :P ;) EDIT: Wczoraj trochę pracowałem nad latarką i wygląda tak : Ale to dam dopiero w nowej części (taki chwyt marketingowy :D) Światło już nie leci w nieskończoność :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasztet Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Dodaj oświetlenie(diff/spec) i normal mapping na cegłach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zombie-Games Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Dodaj oświetlenie(diff/spec) i normal mapping na cegłach :) To będzie horrorek więc po co oświetlenia :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasztet Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 To będzie horrorek więc po co oświetlenia :D Ktoś Cię ubiegł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zombie-Games Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Miałem coś zobaczyć bo to czarny obraz ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasztet Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 @Pasztet: Przypadek , nie sądzę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zombie-Games Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Pasztet co ty spama robisz ja czarne obrazy do kur>> widzę :| EDIT : HA spoko ! Jak masz problem z jasnością to sobie Gamma Adjuster'a ściągnij to zobaczysz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasztet Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Pasztet co ty spama robisz ja czarne obrazy do kur>> widzę :| Tyś ślepy? Dałem porównanie z grafiką Twojej gry. EDIT : HA spoko ! Jak masz problem z jasnością to sobie Gamma Adjuster'a ściągnij to zobaczysz smile2.gif Specjalnie dla Twojej gry? Chyba śnisz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zombie-Games Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 widzę właśnie ale teraz jest latarka to więcej sobie zobaczysz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasztet Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 widzę właśnie ale teraz jest latarka to więcej sobie zobaczysz :) Nosz całe 30px kwadratowych, dziękuję mój mistrzu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Każdy piksel jest kwadratowy :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zombie-Games Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Ok ! proszę o to test duszka (nie zabija tylko przestrasza !) prawdziwy duch będzie większy i wolniejszy niż ten : LINK : DOWNLOAD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasztet Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Kierujemy jakimś krabem? Chodzenie bokiem jest szybsze niż do przodu :boxed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 plik .exe troszku mnie wystraszył przed pobieraniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zombie-Games Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 plik .exe troszku mnie wystraszył przed pobieraniem Wielkość ?? To przez dźwięki bo jak odtwarzałem mp3 to się trochę bugowało i musiałem pozmieniać na wav'y : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Bo GM ma 2 tryby odtwarzania, domyślnie jest nowy, który obsługuje pliki ogg, jak chcesz mp3 to musisz przełączyć to w opcjach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zombie-Games Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Ok ! Coś pogrzebie w GM ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi