propaganja Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 SoulJah Babylon Burnin' screen: demko: http://64digits.com/games/index.php?cmd=vi...ame&id=2731 (teraz wszystko w jednym rarze, nie trzeba sie meczyc) demko dosc stare, nie wiem kiedy bedzie update, napewno przed premiera duke nukem forever ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Hm, czy jest sens zakladac temat o grze ktorej jeszcze nie ma? Ja tez teraz robie gre (i tez od 2 dni) jak na razie co nieco wie o niej tylko london :P Ale to juz :offtopic: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pio_trek Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 grafika fajna i nareszcie cos o klimacie dziennym ;) sam robiles wszystkie graficzki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Screen się nie wyświetla :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Ja tam go widze swietnie. Sproboj z linku: http://img227.imageshack.us/img227/370/souljahscreen1zm0.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Hm, coś nie tak... Jestem teraz w szkole, spróbuje jeszcze odpalić w domu. A pomysł bardzo mi się podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 28 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Hm, czy jest sens zakladac temat o grze ktorej jeszcze nie ma? Ja tez teraz robie gre (i tez od 2 dni) jak na razie co nieco wie o niej tylko london :P Ale to juz :offtopic: Nie Ma? Zrobiłem już większą część systemu poruszania się, no i sporo grafiki. Demko bedzie na dniach. grafika fajna i nareszcie cos o klimacie dziennym ;) sam robiles wszystkie graficzki ? właściwie to tak, tylko tekstury ziemi nie są moje, ale już przezemnie przerobione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Hm mam tylko nadzieje ze sterwoanie nie bedzie podobne do tego w BACK (chociaz sterowanie moze byc, ten typ grafiki irytuje tzn. male ludziki z wielkimi mordami) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 28 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Hm mam tylko nadzieje ze sterwoanie nie bedzie podobne do tego w BACK (chociaz sterowanie moze byc, ten typ grafiki irytuje tzn. male ludziki z wielkimi mordami) ta gra ogólnie nie bedzie podobna do BACK2. Co do sterowania to nie bedzie juz w uzyciu myszka, uzywane strzalek do poruszania sie, plus spacja (+strzałka) jako atak, można bedzie kleić kombosy itp. Dodam że w żadnej mojej dotychczasowej gierce nie było jeszcze tak rozbudowanego systemu ruchów postaci, a dopiero zaczynam to robić ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Te kamyki nie pasują do reszty grafiki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 To chyba jest sciezka, wiec raczej moze byc :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 2 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 ok obiecane demko: https://gmclan.org/up993.html Po wcisnięciu F1 można zobaczyć liste kombosów, jeszcze nie do końca kompletną, przewiduje przynajmniej kilka (może i naście) nowych ruchów. Dalej przeciwnicy - są bo są, ale po 1 - nie umią zadawać ciosów (jeszcze) i dlatego czasami gibają się jak kretyni, więc ich obecność to w tym demku dodatek do rozkminiania możliwości. Mile widziane sugestie. Big Up! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Choc to moze wydac sie niesamowite, przy wlaczeniu tej gry monitor mi padl a Opera zmienila jezyk na angielski i teraz nie wiem jak ja ustawic na polski :P. Fajna gierka, a tych przeciwników da sie jakos pokonac? :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 3 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Choc to moze wydac sie niesamowite, przy wlaczeniu tej gry monitor mi padl a Opera zmienila jezyk na angielski i teraz nie wiem jak ja ustawic na polski :P. :boxed: Fajna gierka, a tych przeciwników da sie jakos pokonac? :jezor: no ba :) Nie jest chyba ciężko ich sieknąć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Niby nie ale oni ciagle wstaja :| EDIT: OK pokonalem wszystkich :P To juz koniec demka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pio_trek Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 tak koniec ;p gra bardzo fajna tylko cos kombosy dziwnie dzialaja ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Zapowiada się interesująco, fajne combosy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 screen "sredniawy". ale jak propaganja zaklada temat, nawet bez screenow i fabuly, to JEST SENS go czytac, bo jest nieporownywalnie wieksza szansa, ze gra sie ukaze, niz w innych przypadkach :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Kul =D (bynajmniej nie chodzi mi o Katolicki Uniwersytet Lubelski...). Chciaż ta grafa wydaje mi się jakaś taka rozmazana.... ale combosy wymiatają :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 ta grafa wydaje mi się jakaś taka rozmazana...Nie wydaje ci się - ona jest rozmazana. ;) Taki styl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Nie wydaje ci się - ona jest rozmazana. ;) Taki styl.Zauważyłem :D Ja jednak preferuję bardziej ostre grafiki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 jak narazie taka alpha. wszystko fajne, tylko grafa troche traci myszka :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 Super gierka, już czekam na pełną weraje, tylko troche takie sztywne te kombosy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 Mam nadzieję, że będzie coś takiego jak drzewko rozwoju kombosów, na każdej mapce są jakieś sekrety (przydałyby się) w których jest jakaś kasa lub coś innego i po przejściu mapki kupujemy zwój z kombosem. Wyobraź sobie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 4 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 Mam nadzieję, że będzie coś takiego jak drzewko rozwoju kombosów, na każdej mapce są jakieś sekrety (przydałyby się) w których jest jakaś kasa lub coś innego i po przejściu mapki kupujemy zwój z kombosem. Wyobraź sobie... Jak już pisałem wcześniej będą elementy RPG, nie wiem czy bedzie to drzewko kombosów (chociaż praktycznie pewne jest ze nie każdy będzie można zapodać na początku) czy statystyki (siła, szybkość, etc.), myślałem też nad wprowadzeniem broni do walki wręcz, ale nie wiem czy nie lepszym pomysłem byłoby po prostu dokładniejsze dopracowanie piąch i kopów :) W każdym razie gierka cały czas ewoluuje, i mam nadzieje ze zasypie ją sporą ilością dobrych pomysłów. jak narazie taka alpha. wszystko fajne, tylko grafa troche traci myszka :| W kwesti grafiki bardzo dużo już zmieniłem i jeszcze więcej mam zamiar zmienić. Dodałem bardzo fajny efekt, nie zdradzam narazie jaki, ale powiem tylko że bardzo poprawia dynamike gry :) Super gierka, już czekam na pełną weraje, tylko troche takie sztywne te kombosy. No nigdy nie byłem mistrzem w tworzeniu animacji dlatego wygląda to tak jak wygląda, ale dobra wiadomość jest taka że poszedłem na studia na grafike to może mnie troche podszkolą :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 7 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 Mniej więcej fabuła wyglądać będzie tak: Soul Jah - główny bohater gry podczas podróży po swojej ziemi ojczystej (Mama Africa) spotyka papugę która jak mówi - przybyła z Jamaiki z wiadomością od ziomka głównego bohatera. Z listu wynika że Babylon wykupił teren jednego z gett w Kingston, i na ich ziemi budują wielki supermarket. Bogatsi ludzie zwabieni najtańszymi cenami wstępują do "BabylonMarket"u, przechodząc na stronę systemu. Babylon ogłupia ludzi i zmniena je w bezmuzgie zombie, między innymi bo przeicwników będzie dużo :). Soul Jah wyrusza zatem w podróż do miejsca w którym się wychowywał, pokonuje góry, rzeki, morza i oceany by dostać się do Kingston. I tutaj kończy się trening :) A w pierwszej misji są już zastępy wrogów do rozsiekania, a fabuła będzie się jeszcze bardziej gmatwać/rozkręcać. No i jeśli nie zna się ideologi Rasta to fabuła może się niestety wydawać głupia, ale jak coś to do premiery gry jeszcze trochę czasu to zdąrzycie jeszcze posłuchać trochę reggae i sie doedukować :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 9 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 Ej pomóżcie! Co zrobić jak chce włączyć gre a tu "file seems to be corrupted"?? Sorry za trzeciego posta z rzędu ale sami rozumiecie że problem wystąpił... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 9 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 Obawiam sie ze to juz koniec. Masz chyba kopie zapasowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 9 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 jednak nie koniec, myślałem że jakieś problemy a tu restart kompa pomógł :) Teraz JUŻ mam kopie zapasową :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 Jedna? Zrob kilka ;p O a ile % gry gotowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi