lenin Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 o nie, wywal te złote gwiazdki bo straszne są. I nie wiem co to są te świecące kółka białe. A reszta imo fajna:) TO KIEDY DEMO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 14 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 W tym miesiącu ;) Jak ukończę tutorial oraz dodam system statystyk :) Skoro się nie podoba, to dam opcję wyłączenia tego :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 nie wyłączenie tylko zmień na coś innego niż gwiazdki i żeby się tak szeroko nie rozchodziło. Bardziej jakiś delikatny efekt byłby lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 22 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Wiele osób skarżyło się, że nie widać wyskoczni, więc zostały dodane nad nimi jakieś elementy(w zależności od planszy, np w lesie->drzewa), ale pytanie tutaj rodzi się do was, fajnie to wygląda, czy może coś innego robić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pankracy Opublikowano 8 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Boad mam pytanie: Jakiej wielkości masz pokoje w scenerii? Robiłeś to w gifie te screeny żeby były animowane??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 8 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Pokoje w scenerii są około 4000x4000. Za pomocą LICEcap. To jest coś jak fraps, ale zapisuje do gifa :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pankracy Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Pokoje w scenerii są około 4000x4000. Za pomocą LICEcap. To jest coś jak fraps, ale zapisuje do gifa :P Dzięki za informacje Boad;) nie długo i ja zamieszcze tu parę screen z mojego debiutu;) to mam też w podobnej wielkości pokoje,co ty,czyli texture page masz ustawione na 4096x4096 czy mniej? bo pewnie jak grafike ci będzie scalowało,to lipnie to będzie wyglądać;) A gierka Twoja fajna i trzymam kciuki;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 9 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Powiem Ci szczerze, że texture page'ami się jeszcze nie bawiłem wgl ^^' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi