szmalu Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Na początku byłem sceptycznie nastawiony co do projektu, ale teraz myślę sobie jednak, że to może być dobra gra (po wymianie grafik) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 7 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Dzięki. Gra cały czas prężnie się rozwija, niektóre grafiki też są z czasem zamieniane na lepsze, chociaż najlepszym grafikiem nie jestem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Wytłumaczcie mu żeby poprawił view..;d obserwowanie gameplayu z takiej odległości się nie spisze:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Wszystkie postacie razem. Ogarnij to: http://androidarts.com/pixtut/pixelart.htm Sporo przykładów czego nie robić przy pixelarcie, a ty popełniasz sporo takich błędów. Niebieski czarodziej z laską (ostatni rząd) jest fajny. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 8 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 @Adriann, będzie już taki view. @Threef, wiem, że robię sporo błędów, ale jakoś nigdy nie byłem najlepszym grafikiem. Ale postaram się ogarnąć ten tutorial. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 11 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 11 Lipca 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 widać, że się gra rozwija spróbuj coś wykombinować, żeby pod ziemią nie było widać nieba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 11 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Rozwija się cały czas, wakacje są(chociaż nie codziennie mam czas), to pracuję non stop praktycznie. Właśnie po ataku aniołów niektóre fragmenty ziemi zostały porozrywane i w ten sposób powstało coś na wzór latających wysp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 @Adriann, będzie już taki view. Mógłbyś go poprawić - nie będzie to dużo pracy, a dobrze wpłynie na komfort grania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Zaczynam pracę nad przeciwnikami do nowej planszy. Ogólnie dawno nic nie wstawiałem, ale cóż... praca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 3 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Dawno postu nie było. No ale cóż, wakacje i te sprawy. Gotowa jest już spora część drugiej planszy(zostało dodać dekorację oraz bossa). Oprócz tego w grze jest już co-op! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 8 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Trochę dekoracji na 2 planszy, jeszcze dodać ptaki, mech itp Boss na drugiej planszy: Początki trzeciej planszy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Wow, fajnie to wygląda. Ta trzecia plansza, już mniej, ale jak sam napisałeś - początki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 8 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Dzięki, wiem, że na 2 planszy trochę pusto, ale jeszcze coś pododaję. No w sumie na trzeciej są do pokazania przeciwnicy i podłoże tylko, bo nic więcej tam nawet nie ma :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 9 Października 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Zaczynam pracę nad przeciwnikami do nowej planszy. Ogólnie dawno nic nie wstawiałem, ale cóż... praca. Co tam robią Geodude i Golem z Pokemonów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 9 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Takie tam nawiązanie do dzieciństwa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 5 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Dawno nic tu nie pisałem, ale, żeby nie było, że projekt upadł macie jeden demo utwór z gry: Demo muzyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 27 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Nie myślcie, że projekt umarł! :D Niestety troszkę stanął w miejscu. Jeśli znacie kogoś kto mógłby mi pomóc z grafiką lub sami jesteście gotowi wspierać ten projekt zapraszam na pw lub gg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Gra wygląda spoko i przypomina mi czasy gdy jednak używałem tego game makera :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 15 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Fejsbug Zapraszam do lajkowania mojego fanpejdża na fejsbugu. Wiecie może co zrobić, żeby gif aż tak nie kopał jakości? Używam LICEcap. GMClany mają lepiej! Gif śmierci 3 bossa ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Dawno nic nie wrzucałem, macie jako pierwsi trailer sklejony na szybko: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Interesujące. Będę śledził. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 bardzo ładny mechanizm gry. Realizacja tej koncepcji (fakt faktem średniej) w formie platformówki jak najbardziej korzystnie Ci wyszła, co mnie w sumie dziwi. Widzę, że też gra dość rozbudowana, czekam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Dzięki za pozytywne komentarze. Premiera planowana na kwiecień/maj, jednakże pewnie dam jakieś demo w tym roku. Menu gry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 4 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Wssystkivh chętnych i zainteresowanych zapraszam 25-27 września na Pixel Heaven, jeśli ktoś zechciałby pograć w Angels Downfall. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Awards czy tylko stoisko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 4 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Tylko stoisko niestety. Ale za rok moze sie cos uda na awards :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 4 Września 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 gratki, mnie niestety nie będzie, ale może jak później demko wypuścisz to mi się uda zagrać :) co do systemu dnia i nocy to zwróć uwagę na jakieś timelapse wideo jak to wygląda normalnie, nie jest jedynym efektem, że wszystko się przyciemnia na czarno, i światło nie odkrywa jasności takiej jaka panuje podczas dnia kolorki się powinny zmieniać, i światło też świeci na jakiś konkretny kolor, a nie że niebo pod nim jest niebieskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 4 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Zamierzam niedługo wypuścić jakieś demo, dla gmclanu może jeszcze w tym miesiącu dam? :) System dnia i nocy będę jeszcze zmieniał i bardzo możliwe, że to jeszcze na tych najbliższych dniach ;) Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 14 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Dawno posta nie było, to macie, żeby nie było, że nic się nie dzieje. Do gry dodaję teraz trochę particli. Oprócz tego w menu można zmienić prędkość gry oraz rozdzielczość na którą wielu narzekało ;) I masa jakiś tam pomniejszych rzeczy nowych :D Musicie mi wybaczyć słabą jakość gifa, ale dopiero zaczynam ze sklejaniem :D Szkoda, że to takie zasobożerne: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi