I am Żyd and Lewak Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Elektryka bardziej zaawansowana Fotel? Chyba elektronika, bo elektryka to zawsze przewody i druty(choć nie twierdzę, że to łatwe). Powiem krótko elektryk znajdzie szybciej zawód, a elektronik nie. Elektrycy posiadają teraz wpojoną część podstawy elektroniki. Więc lepiej zawód elektryka. A informatyka to pasja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Na elektronice mieliśmy assemblera, ale że nikt nie ogarniał to zmienili na C :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Ja przykładowo chcę zostać programistą, a idę do liceum na mat-fiz. Nie jedna osoba mówiła mi, że w szkole programowania się za dużo nie nauczę, to mnie to nie obchodzi, poza tym i tak wolę się uczyć w domu, to mam wywalone, co będę robić w szkole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi