smartboy Opublikowano 8 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Chyba w mało gier grałem i nie jestem maniakiem gier,szczerze to bardzo rzadko gram.Zauważyliście takie coś,że w grach komputerowych się nie zabija dzieci i rzadko występują???Dlaczego pytam?A dlatego,ze chce zrobić w moim projekcie misje, w której trzeba umieścić bombę w samochodzie z lodami pod szkołą i...BUM!!! Dozwolone to czy ktoś się może rzucać? Gra będzie darmowa. <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 8 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Tak, na pewno zrobią z tego aferę i będę mówić o Tobie w TVN. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 8 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Dopóki gra jest w wersji 2D możesz robić jakiekolwiek sadystyczne rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smartboy Opublikowano 8 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Dopóki gra jest w wersji 2D możesz robić jakiekolwiek sadystyczne rzeczy. Jest top down a co istnieje jakiś przepis prawny na dozwolenie? Nie,żebym był za przemocą wobec dzieci,bo jestem przeciwny po prostu taka scena z początku filmu mi się przypomniała. Zawsze mogę podłożyć coś innego pod np biuro.Nie musi to być szkoła. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 8 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Zapytaj się Sosa. W jednej z jego gier biegasz po sejmie z piłą mechaniczną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smartboy Opublikowano 8 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Zapytaj się Sosa. W jednej z jego gier biegasz po sejmie z piłą mechaniczną. Nie wiem kto to :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 8 Marca 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 proszę stąd wyjść, z gmclanu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 8 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Edgy Chell zawsze czujny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 8 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Nie patyczkuje się. Groźnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 No bo jeśli chodzi o przepis wobec dzieci w grach komputerowych, to istnieje tylko w U.S. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smartboy Opublikowano 9 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 No bo jeśli chodzi o przepis wobec dzieci w grach komputerowych, to istnieje tylko w U.S. Gra jest 2D top down więc dramatu nie będzie,jedynie ujemne punkty za rozjechanie dzieci podczas wyścigu czy coś. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 9 Marca 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Nie patyczkuje się. Groźnie. xddddd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Tak, na pewno zrobią z tego aferę i będę mówić o Tobie w TVN.pozdrów moją mamę przy okazji :cat: :cat: :cat: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi