I am Żyd and Lewak Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 http://en.wikipedia.org/wiki/Ben_NanoNote Marzyłem kiedyś o takim czymś, ale jest jeden są dwa malutkie problemy. -Czy jest jakaś wersja z Windowsem xp+? -Czy jest jakaś wersja z lepszym procesorem? //EDIT: LOL chciałbym dostać na Gayboyu BSOD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 12 Lutego 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 To jest parametrami tak biedne i archaiczne, ze lepszy będzie telefon z androidem oraz fizyczną klawiaturą qwerty. Takich urządzeń z windowsem nie ma i nie będzie raczej. Najbliższy koncepcji miniaturowego komputera jest chyba (za przystępną cenę) tablet Asus Transformer Book t100. Za cenę 1500zł dostajesz tablecik z pełnoprawnym windowsem 8 pro, podpinaną klawiaturę oraz offica. Przenośny komputerek x86. Super sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Jeśli chcesz przenośny komputerek z ARM (na tej zasadzie) to OpenPandora na bank, ale droga. Albo jakiś faktycznie telefon z Androidem lub stara Nokia (np. z Maemo - N900) Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 13 Lutego 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 mam takie, nic ciekawego :/ w sensie niby takie super bo qwerty do kieszeni ale takie meh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 13 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Mi chodzi o taki "Osobisty monitor" aby miał 3 łącza usb z boku lub 2 usb i 2 ps/2 i abym mógł go dać do plecaka. A jak go położę na stole to abym mógł widzieć cu się dzieje. Klawiaturę i myszkę idealną to ja już mam :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 13 Lutego 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 No to może ten Asus Transformer Book co linka zapodałem? Niczego sensowniejszego z windowsem nie znajdziesz, a tym bardziej tańszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 mam takie, nic ciekawego :/ w sensie niby takie super bo qwerty do kieszeni ale takie meh Chceeee to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 13 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 No to może ten Asus Transformer Book co linka zapodałem? Niczego sensowniejszego z windowsem nie znajdziesz, a tym bardziej tańszego.To co podałeś jest perfekcyjne i stwierdziłem to dopiero po przeczytaniu definicji na amazonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 To co podałeś jest perfekcyjne i stwierdziłem to dopiero po przeczytaniu definicji na amazonie. Fakt, ale musisz dorwać wersję z dyskiem 500GB (bo są bez dysku, tylko z kartą flash) i kosztuje 1.5k złotych. Sam o nim myślałem Pytanie czy chcesz "notatnik" czy po prostu tablet / laptop Fervi PS. Jaką cenę chcesz zapłacić za swój produkt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 13 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Fakt, ale musisz dorwać wersję z dyskiem 500GB (bo są bez dysku, tylko z kartą flash) i kosztuje 1.5k złotych. Sam o nim myślałem Pytanie czy chcesz "notatnik" czy po prostu tablet / laptop Fervi PS. Jaką cenę chcesz zapłacić za swój produkt? Jest wyraźnie napisane "64 GB Solid-State Drive Storage" i to mi wystarczy :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Jest wyraźnie napisane "64 GB Solid-State Drive Storage" i to mi wystarczy :thumbsup: Odlicz 1/4 na samego Windowsa Pewnie, że wystarczy - ale możesz mieć 64GB (w zależności od modelu, w jednych jest 32 w drugich 64), ale w dołączonej klawiaturze masz 500GB dysk (w zalezności od modelu, w niektórych nic nie ma) Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 14 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Odlicz 1/4 na samego Windowsa Pewnie, że wystarczy - ale możesz mieć 64GB (w zależności od modelu, w jednych jest 32 w drugich 64), ale w dołączonej klawiaturze masz 500GB dysk (w zalezności od modelu, w niektórych nic nie ma) Fervi Powiedziałem, źe nie marudzę. Jest usb 3.0 to jest więcej miejsca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi