Nikas Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Dobra hurwa, na pewno macie jakieś frustrujące czy inne rzeczy nadające się do tego. https://imgflip.com/memegenerator/10610447/game-maker tu linkełe do robienia Wklejajcie swoje. TAK BARDZO TO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 22 Stycznia 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 22 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Fervi Tak zrobię. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 chociaż tu powinienem dać logo GMClanu raczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 22 Stycznia 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 muj pierfszy memo plz nie chejtujcie : 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 22 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Cicho, przecież wygrywam. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 23 Stycznia 2014 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Aż mi się przypomniała moja pierwsza "pseudo-gra" lol...D: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Aż mi się przypomniała moja pierwsza "pseudo-gra" lol...D: Bo jesteście leszcze Moja gra to "Mister faja" (dafuq), która była platformówką (chodziłeś stickiem, zbierałeś zioło) - na bazie example platformówki xD Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 24 Stycznia 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Arkanoid 2010, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smartboy Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Suabę??? :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 24 Stycznia 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 womens, lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piedro Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriso99 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 edit: nawet nikt mi nie doje*ał ze n00b :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Maciek Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 28 Czerwca 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 edit: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 via Imgflip Meme Maker Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 28 Czerwca 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 29 Czerwca 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 jezu, jakie to wszystko co wklejacie jest słabe, nawet na parodię się nie nadaje :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Pawlacz Trzeci Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Może i nie chodzi tylko o GM ale dobry tekst na reposte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 4 Lutego 2018 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 5 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Najpierw pomyślałem "jezu, co za lamerski cringe temat, ciekawe czy w nim odpowiedziałem". A później się okazało, że to ja go założyłem. szpaq99, gnysek, Chell i 1 inny 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 15 Lutego 2018 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 o ch, az musialem przewinac zeby sie upewnic, ŻAL.PL ZIOMECZKU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi