mistyc Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Witam szukam grafika do zrobienia grafik 2d Fantasy. Umowa o zlecenie ! (place) Kontakt: e-mail : krystian.burzynski @ o2.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 14 Stycznia 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 nim więcej informacji podasz potencjalnym zainteresowanym tym lepiej (np. jaki styl, jaki rzut, etc.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Wchodzi jakiś typo na forum, wali jednego posta na linijke o tym, że szuka grafika. Oczekujesz tłumów? :x Napisz coś więcej, nawet nie tyle o zleceniu ale o sobie i projekcie, bo skąd mamy wiedzieć czy warto poświęcać dla ciebie swój cenny czas. Jak spełniesz te warunki, to na pewno dostaniesz oczekiwane maile. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 14 Stycznia 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 2d, fantasy, zlecenie, płaci Nadal nie wiecie że to Paqoo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Ech, chciałem sobie tylko nabić posta. ;_; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Jeżeli każdego z propozycją pracy będziecie oskarżać o posiadanie nazwiska "Grodzki" to na GMClanie nigdy nie będzie rozmowy o $$$. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Jeżeli każdego z propozycją pracy będziecie oskarżać o posiadanie nazwiska "Grodzki" to na GMClanie nigdy nie będzie rozmowy o $$$. Chyba że któryś z Administratorów napisze że chce zapłacić ale wtedy scenariusz może potoczyć się w drugą stronę czyli zaniepokojeni użytkownicy powiedzą że ten admin trollował wszystkich podszywając się pod Paqoo, a potem spreparował filmy video tak żeby wyglądać inaczej z twarzy. ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Czemu nie aleee..ile tych grafik? za ile? dokładnie jakie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asdfMaciej Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Ostatnio widziany: 14.01.2014 - 14:14 On już tu nie wraca, chłopcy :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistyc Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Wszystko na PW lub e-mail nie mam czasu pisac postow na forum gdzie co drugi potrafi tylko obrazac przez internet. Pisac tylko zainteresowani. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 19 Stycznia 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Wszystko na PW lub e-mail nie mam czasu pisac postow na forum gdzie co drugi potrafi tylko obrazac przez internet. Pisac tylko zainteresowani. Pozdrawiam paku pls :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 paku pls :rolleyes: To nie może być Paqoo, bo strzelił tylko focha, a nie zaczął obrażać wszystkich jak leci... Na tym forum raczej nikogo nie znajdzie bo wszyscy są uprzedzeni do takich projektów i raczej nie zamierzają wchodzić do projektu który na 90% nie wypali. Ale to jest moje osobiste zdanie więc może ktoś się zdecyduje i powstanie gra stulecia na GMClanie. ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistyc Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Sorry nie wiem kto to paqu wiec nie jestem w temacie. Nie wiem czy mam sie czuc urazony czy nie. Nie przyszedlem tu nikogo obrazac tylko nawiazac wspolprace. Gra stulecia to raczej to nie bedzie ale ktos moze dorobic. 1-2 grafikow ewidetnie mi starczy co do cenny do sie mozna dogadac na PW bo nie zamierzam czytac o sobie negatywnych komentarzy od dzieci z internetu. Pozdrawiam! PS. Jezeli kogos urazilem to widocznie ma cos na sumieniu. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Sorry nie wiem kto to paqu https://www.youtube.com/user/Renowator2012/videos ^ ^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi