Mateusz Nejman Opublikowano 29 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Tytuł: Circuit Maker Gatunek: Symulator obwodów elektrycznych Opis: Jest to prosta aplikacja na dodatkowe punkty z fizyki. Tworzymy obwody elektryczne i możemy je sprawdzać, włączając symulator. Download: Instalator Sam Exe Rozmiar pliku: 2,13 MB Autorzy: Programowanie: Mateusz Nejman(Ja) z małą waszą pomocą Grafika: Mateusz Nejman(Ja) Screeny: Niedozwolone połączenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 29 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Instalator? No thanks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 29 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 CIRCUIT MAKER, CIRCUIT MAKER!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 29 Grudnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Rozumiem ze to na fizyke i musi wygladac profesjonalnie, ale tutaj exeka mozesz wrzucic :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Nejman Opublikowano 29 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Poprawione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 29 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Super optymalizacja, jak za dużo jest żółtych kropek to się zacina. Mam 1 fps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Nejman Opublikowano 29 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Na moim gruchocie chodzi normalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 29 Grudnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 "dziwne, u mnie działa" to nie rozwiązanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 29 Grudnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 "dziwne, u mnie działa" to nie rozwiązanie dziwne, u mnie to rozwiązanie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Nejman Opublikowano 29 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Coś dodać? Coś zmienić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opisek Opublikowano 31 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 ################################################################################ ############ FATAL ERROR in action number 1 of Draw Event for object o_HUD_AppControl: Fatel Error: Can not create vertex buffer ################################################################################ ############ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Nejman Opublikowano 31 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Kiedy ci wywaliło errora? Przy starcie, czy później? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opisek Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Kiedy ci wywaliło errora? Przy starcie, czy później? Prz samym starcie :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Nejman Opublikowano 2 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Instalowałeś, czy Exeka pobierałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 a ja mam: Fatal Memory Error: Out of Memory!. Odpalam z exe jak stwarza nowy projekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxGaming Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 To samo co wyżej :/ Win 8 Pro x64. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Nejman Opublikowano 3 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 D3DX9_43 Jak ściągacie samo exe to spróbujcie wypakować ten plik do folderu z CB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opisek Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Instalowałeś, czy Exeka pobierałeś? Pobrałem exeka, spróbuję zainstalować. A tak w ogóle... Czym zrobiłeś instalatora? Program czy programowanie ręczne? ---------------- Nie... nadal wyskakuje: ___________________________________________ ################################################################################ ############ FATAL ERROR in action number 1 of Draw Event for object o_HUD_AppControl: Fatel Error: Can not create vertex buffer ################################################################################ ############ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Nejman Opublikowano 3 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Instalator robiłem przez GM:Studio Co do problemu to ja nie mam bladego pojęcia jak go naprawić. Mi wszystko śmiga że aż miło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 skopiowałem ten plik co pisałeś i nadal błąd się pojowia, nawet jak klikne "no" gdy pyta czy tworzyc nowy projekt, nie pomaga nawet jeżeli uruchomie jako administrator. Też mam win 8 x64. Inne gry które testowałem z tego forum nie powodują u mnie takiego błędu, niewiem może używasz jakieś nietypowej funkcji przy starcie programu?? Co ciekawe wersja z instalatora też powoduje ten sam błąd. Edit 1. Ja mam błąd out of memory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 1. Zrób tutorial na U2B (lub innym serwisie hostującym wideo) jak co robić. 2. Harmonica Team nie bierze odpowiedzialności za jakiekolwiek straty lub szkody jakiegokolwiek rodzaju (z wyjątkiem obrażeń ciała lub śmierci wynikających z niedbalstwa Harmonica Team)Jak to ciała? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 A nie możesz zrobić paczki zip GMem nikt się gniewać nie będzie jak GM wyręczy Cię w pakowaniu tych plików a wtedy żaden się nie zapodzieje. ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi