Jakim Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Hej, jako że ostatnio jestem w stanie ciągłej melancholii, prezentuję to, co przelałem z tego na nuty. Album jest dosyć osobisty; łączy elektronikę, rock i sporo jakimowania. Tracklista: 01. You Know How It's Like (04:24) 02. Do What I Want (03:13) 03. Facing The Inevitable (02:55) 04. Wait With Me (04:05) 05. Metamorphosis (02:44) 06. Caged In The Crystal Ball (02:25) 07. Everything Waits For Its End (01:02) Okładka: Download: Jakim - Broken (MP3 320kbps) Jakim - Broken @ Bandcamp Okładka prawie mojego autorstwa, rysunek na bazie fotki ;). Standardowo, na bandcampie można przesłuchać utwory bez ściągania. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Do What I Want spodobało mi się, ale Wait With Me uśpiło mnie całkowicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 29 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 a ja lubie takie spokojne rytmy, caged in the crystal ball też mega konkret Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 29 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Dzięki za poświęconą uwagę. Jak widać, co człowiek to inna opinia o poszczególnych utworach :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 29 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Nie dla mnie ten album. Poprzedni był fajny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 29 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Miałem to samo napisać ale nie chciałem być sam :D Wolałem "odgłosy", co nie znaczy że to jest złe. Poprostu mi nie podoba się tak jak tamten :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 30 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Cieszę się zarówno z pozytywnych, jak i mniej pozytywnych (w szczególności negatywnych) opinii, nie ma się co bać :). Każda z nich jest równie wartościowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi