Filar Społeczności ANtY Opublikowano 12 Grudnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Nie chcę całego zaspamować "nad czym aktualnie pracujesz" także zakładam temat: The Meaning - pierwsza moja gra z fabułą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smartboy Opublikowano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 5 dałem chociaż gwiazdki dla dojrzałych ludzi raczej nie mają znaczenia. Gra prosta ale estetyczna i pewnie grywalna. O to chodzi w grach, które tworzymy.Nie koniecznie grafika i animacje muszą być wypasione tylko to,żeby się gracz nie nudził.Powodzenia. :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 12 Grudnia 2013 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 dzięki, ghost już niedługo będziecie mogli zagrać w ponga, #getHyped Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 mógłbyś zrobić żeby było 00:04:00 zamiast 00:4:00 itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 12 Grudnia 2013 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 poprawiłem, thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smartboy Opublikowano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 poprawiłem, thx Właśnie jak poprawiłeś,bo ten samo problem ja mam z moją grą i wstawiłem,że jak są mniejsze cyfry tzn od 0-9 to mu GM dopisuje 0 przed tym ale nie wygląda to za dobrze :boxed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 12 Grudnia 2013 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 a czemu nie wygląda to za dobrze? u mnie właśnie wszystko gra GML minutes = (global.time div 60) mod 60; seconds = global.time mod 60; if( seconds < 10 ) seconds = "0" + string( seconds ); if( minutes < 10 ) minutes = "0" + string( minutes ); time = string( string(minutes) + ":" + string( seconds ) ); Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 19 Grudnia 2013 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 kombinuję nad walką na arenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 kombinuję nad walką na arenie Ciekawy motyw, mi sie podoba :P Może jakaś sieciowa minigierka wyszłaby z tej areny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Will Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Czy ten "ciemniejszy" nie zrobił się w pewnym momencie biały? ;O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 To taki skill, który pozwala na tymczasowe użycie mocy białych ludzi (takich jak myślenie, lub brak hiv). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Will Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Dzięki za oświecenie, jak mogłem się nie domyślić.. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 19 Grudnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Takie połączenie japanstasiowości i grywalności, może być dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 28 Grudnia 2013 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 *dźwięk helikoptra* jakby ktoś pytał (bo widzę, że właśnie wszyscy chcieli spytać) to fabułę do tej gry biorę z serii snów jaka ostatnio mnie nachodzi, dziś akurat też mi się kontynuacja przyśniła. muzykę do intra właśnie dostałem od Chrisa i jak wszystkie dźwięki będę miał to wypuszczę demko zawierające intro i 8 dni gry, żeby zobaczyć jaki jest odzew @Konrad-GM: na pierwszy rzut oka to dobry pomysł, ale multiplayer musi być rozbudowany, żeby ktokolwiek ściągał taką gierkę, nikt by nie ściągał gierki specjalnie, żeby kilka minut potłuc się na arenie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 12 Stycznia 2014 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 dla tych co pytają, czy projekt nie umar przypadkiem: the meaning nie poszło w niepamięć, czekam na dźwięki od Chrisa, żeby demko z intrem i 8 dniami gameplayu wypuścić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Znalazłem fajnego gościa, który nagrał mi wstępnie voice-over do intra, może dialogi później w całej grze będą miały voice-over Pierwszą paczkę dźwięków też od Chrisa dostałem i polishuję stronę audio gry also, odwiedziny "doktora" :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Chciałbym mieć czas na kodzenie (sesja niedługo ;_;), bo dostaje takiej mega motywacji jak widzę co robisz, że się marnuje... Well Done. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Czekam na pierwszy filmik z gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Chciałbym mieć czas na kodzenie (sesja niedługo ;_;), bo dostaje takiej mega motywacji jak widzę co robisz, że się marnuje... Well Done. to nie kwestia braku czasu tylko tego co jesteś gotów poświęcić, żeby siedzieć nad gierką i nerdzić w każdym wolnym momencie :P system dialogów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 to nie kwestia braku czasu tylko tego co jesteś gotów poświęcić, żeby siedzieć nad gierką i nerdzić w każdym wolnym momencie :P system dialogów Tak bardzo to. Ja rzuciłem studia dla pasji, kto nie ryzykuje ten nie wygrywa. ;) A teraz siedzę od poniedziałku do piątku po kilka godzin dziennie nad projektem i jestem najszczęśliwszym człowiekiem świata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 to nie kwestia braku czasu tylko tego co jesteś gotów poświęcić, żeby siedzieć nad gierką i nerdzić w każdym wolnym momencie :P system dialogów ;_______; Ale egzaminy.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 25 Stycznia 2014 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 25 Stycznia 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 fajne byłoby to gibanie na boki, tak jak to na początku zgraficzyłeś (chyba że jestem ślepy i się giba) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 26 Stycznia 2014 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 spoko, jeszcze planuje dograficzyć i gibanie, zobaczę jak wyjdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Tak właściwie to co to jest to czerwone? Wygląda jak zatopione we krwi auto, które dachowało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 26 Stycznia 2014 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 któż to wie, szmalu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Czy tylko ja nie widzę napisów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 26 Stycznia 2014 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 *po lewej na dole* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 To wiem, ale nie wylatywały do końca. Dopiero jak powiększyłem okienko odtwarzacza na youtube.com :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 To wiem, ale nie wylatywały do końca. Dopiero jak powiększyłem okienko odtwarzacza na youtube.com :D A mi nawet jak dam na fullscreen nie chcą wiechać do końca no i nie dowiem się kto robił muzykę, grafikę i programował... życie. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi