LionX Dagger Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Tytuł: Never heard from ever again Gatunek: Creepypasta Opis: Jest to gra 3D z widokiem FPP w której wcielamy się w małego ubogiego kucyka, która mieszka sama z mamą. Jednego mglistego dnia wracając z szkoły widzi tajemnicza postać przechodzącą obok niej, której wypada dziwne pudełeczko, nasza bohaterka łapie je by oddać zgubę lecz ów tajemnicza postać zniknęła w mgle. kucyk postanawia wziąć pudełeczko do domu, lecz następnego dnia jej mama zapada w śpiączkę, niestety lekarze nie są w stanie jej pomóc, nasza bohaterka w domu zauważa że ów podejrzane pudełeczko zostało otwarte, podejrzewając że to mogło spowodować dziwną chorobę u jej mamy, postanowiła je obejrzeć, gdy nagle zobaczyła że znajduje się w niej dziwna karteczka z przepisem na antidotum, mapą gdzie można zaleście wszystkie składniki, oraz ostrzeżenie że antidotum trzeba podać jak najszybciej się da, inaczej osoba w śpiączce może się już nigdy z niej nie obudzić. Nasza bohaterka bez wahania postanawia wyruszyć w głąb Przeklętego lasu, byle tylko pomóc swojej mamie wyzdrowieć. Download Demo: http://www.indiedb.com/games/never-heard-f...ever-again-demo Rozmiar pliku: 7.54MB Pełna wersja dostępna jest na Desurze http://www.desura.com/games/never-heard-from-ever-again Control W,A,S,D to move space bar to jump left mouse button to pick up the item left shift to run Autorzy: Programowanie: LionX Dagger Fabuła: LionX Dagger Grafika: LionX Dagger Muzyka: Nirvan Screeny: letsplaye z dema i może niedługo z pełnej wersji :) http://www.youtube.com/results?search_quer...o_date_uploaded Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cordoba Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 W samą grę co prawda jeszcze nie zagrałem, ale już po samych screenach można powiedzieć, że gra prezentuję się dla oka naprawdę dobrze, co prawda tematyka kucyków mi lekko mówiąć średni odpowiada to pomimo wszystko w grę na pewno zagram, a chociażby z ciekawości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Ja miałem przyjemność testować grę i bardzo fajnie się grało ;) na pewno warta wydatku, przejście zajęło mi mocne 2-3 dni grania :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 30 Października 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Lionx, weź ty się polskiego naucz, bo od czytania opisu odechciało mi się zupełnie ściągania dema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 30 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Ta gra wygląda jak jakaś staroć na Sege Saturn, co jest komplementem, przez co jest bardziej klimatyczne. Już są nawet filmiki na YT jak ludzie w to grają. ;) Życzę powodzenia i żeby jak najwięcej fanów MLP kupiło grę. (ja niestety nie kupię, bo się tym nie interesuję ;P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 30 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Dayum, dobry target obrał :X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 30 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 zagrałem w demko, dla mnie wadą jest że ten koń (z domysłu, że to koń) lata, chodzi oto że jak "podskocze" i potem wcisne w locie strzałke do przodu to leci do przodu, o skręcaniu w locie i wciśnięciu shift nie wspomne. szkoda że nie można zobaczyć tej swojej postaci, grafika ma swój urok ale nie powala. Zdecydowanie fajnie byłoby móc zobaczyć model/buzkie "bohatera". Kolizja w locie z drzewami też nie powala. A i czasem skręcanie myszką mi nie działa, nie wiem czy to wina gry czy mojego touczpada. Moim zdaniem ta gra jest jeszcze do dopieszczenia, choć nie jest źle. Więcej w to raczej napewno nie zagram, nie wciągneło mnie (pewnie tematyka), o kupnie tymbardziej nie ma szans. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 30 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 W demko ogólnie grało mi się dużo gorzej, pełna wersja o wiele ją poprawiła. Ja też nic nie mam wspólnego z kucykami, a gra nie odstraszyła ani trochę i grałem, grałem aż w końcu przeszedłem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 30 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 zagrałem w demko, dla mnie wadą jest że ten koń (z domysłu, że to koń) lata, chodzi oto że jak "podskocze" i potem wcisne w locie strzałke do przodu to leci do przodu, o skręcaniu w locie i wciśnięciu shift nie wspomne. szkoda że nie można zobaczyć tej swojej postaci, grafika ma swój urok ale nie powala. Zdecydowanie fajnie byłoby móc zobaczyć model/buzkie "bohatera". Kolizja w locie z drzewami też nie powala. A i czasem skręcanie myszką mi nie działa, nie wiem czy to wina gry czy mojego touczpada. Moim zdaniem ta gra jest jeszcze do dopieszczenia, choć nie jest źle. Więcej w to raczej napewno nie zagram, nie wciągneło mnie (pewnie tematyka), o kupnie tymbardziej nie ma szans. Demo było wypuszczone znacznie wcześniej od pełnej wersji dlatego nie jest całkiem aktualne jak wspominałem wiele razy to że gra jest o koniu/kucyku nic nie znaczy, nie wiem czemu zaraz wszyscy przylepiacie jej naklejkę mlp co to ma do rzeczy Ta gra ma tyle z mlp wspólnego co kaczor daffy z kaczorem donaldem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 30 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Demo było wypuszczone znacznie wcześniej od pełnej wersji dlatego nie jest całkiem aktualne Powodzenia życzę w sprzedaży... Moim zdaniem to demo zdecydowanie nie zachęca do kupna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 30 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Powodzenia życzę w sprzedaży... Moim zdaniem to demo zdecydowanie nie zachęca do kupna. Dzięki na pewno się przyda ale i tak ja tej gry nie zrobiłem by na niej zarabiać a jedynie by coś oficjalnie wydać komercyjnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 12 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Dźwięki tej latającej mordy (to tak powinno być? Czy mi się po prostu ciało nie renderuje?) są denerwujące. Daj coś dłuższego, albo kilka różnych, oraz rzadziej. I jak uciec od lizaka?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 14 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 (to tak powinno być? Czy mi się po prostu ciało nie renderuje?) w demie tak jest I jak uciec od lizaka?? Mam tylko 1 rade jeśli go słyszysz to uciekaj nie czekaj na nic :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 14 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Demo powinno zachęcać do gry a nie od niej odpychać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 15 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Demo powinno zachęcać do gry a nie od niej odpychać. Jedyna większa różnica to skok, więc jeśli demo cię odpycha to prawdopodobnie pełna wersja też ci się nie spodoba więc szkoda twoich pieniędzy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 szkoda twoich pieniędzy :) Pieniędzy? Nie mów mi że komercyjnie TO robisz.(ta, szybko przewinalem i pominalem kilka postow) Nie uwazasz, ze, um.. prawa autorskie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Chodzi Ci o mlp? :P lionX milion razy już powtarzał że gra nie ma nic wspólnego z mlp :P A btw. niedługo skończę robić moda z Anonem który całkowicie zmienia wygląd i nie tylko całej gry http://img203.imageshack.us/img203/5219/6kl7.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Podmieniasz pliki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Zrobiłem mod starter i wystarczy wrzucić do folderu mods i bedzie odpalać, no ale to w sumie nic wiecej niz zamiana plików, ale zmienia bardzo dużo :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 16 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Pieniędzy? Nie mów mi że komercyjnie TO robisz.(ta, szybko przewinalem i pominalem kilka postow) Nie uwazasz, ze, um.. prawa autorskie? prawa autorskie? ale do czego/czyje ? GM 8.1 mam oryginał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Cały czas jak zacięta płyta mówisz że to nie MLP, ale to taki sam rodzaj "nie MLP" jak chińska polityka zmiany literki w nazwie i minimalna zmiana stylu graficznego aby coś nie było kopyrajtowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Ale taki styl graficzny ma też np. Wind Waker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 16 Listopada 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Cały czas jak zacięta płyta mówisz że to nie MLP, ale to taki sam rodzaj "nie MLP" jak chińska polityka zmiany literki w nazwie i minimalna zmiana stylu graficznego aby coś nie było kopyrajtowane. w końcu ktoś to powiedział :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Ale taki styl graficzny ma też np. Wind Waker *cough* Zdecydowanie nie MLP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 16 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Cały czas jak zacięta płyta mówisz że to nie MLP, ale to taki sam rodzaj "nie MLP" jak chińska polityka zmiany literki w nazwie i minimalna zmiana stylu graficznego aby coś nie było kopyrajtowane. albo lamie jakieś prawa autorskie albo ich nie łamie skoro według ciebie je łamie daj konkretny przykład który niepodważalnie łamie jakieś prawa autorskie a jak takiego nie ma to ta cala rozmowa nie ma sensu tylko dlatego bo twoim zdaniem łamie ale nie do końca wiesz gdzie konkretnie i które jak dla mnie to szukanie dziury w całym Ale taki styl graficzny ma też np. Wind Waker jedna ogarnięta osoba *cough* Zdecydowanie nie MLP To co ty tam widzisz to wyliczenie zależny od twojej interpretacji ja np. widzę tam rodzinkę niedźwiadków (a kolega mi powiedział że to wygląda jak czaszka) równie dobrze to może być z innej bajki gdze sa kucyki np fillys (taka zabawka a nie długo bajka w 3D) lub masy innych gier z magicznymi bajkowymi końmi np. pony vs pony i nie tylko ale wy uparliscie się na to mlp więc się pytam czemu niby według ciebie hasbro i mlp ma wyłączność na bajkowe gadające konie? To czyje prawa w końcu łamie bo już się pogubiłem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 *cough* Zdecydowanie nie MLP Hmm, chyba to pamiętam z którejś cutsceny z WW... :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Ty serio grasz w takie gry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 @Morro Sam zawsze się tak zastanawiam, jak ktoś propaguje kucyki. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Juz sie nie bede wypowiadac jak bardzo, LionX, robisz z siebie głupka bo wszyscy widzą i wiedzą jak bardzo starasz się zakryć, że to MLP, a Twoja interpretacja śmierdzi mocnym naciągactwem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 LionX, ja wszystko rozumiem, oczywiście masz rację w tym co mówisz. Nie rozumiem tylko jednego - po co aż tak wciskasz nam kit, że twoja gra nie ma NIC wspólnego z MLP. Przecież na swoim profilu otwarcie pokazujesz, że lubisz kucyki z MLP i każdy wie, że inspirowałeś się tym przy tworzeniu gry. Oczywiście nie twierdzę że to podróbka, albo że łamiesz prawa autorskie, no ale kurde, nie możesz się wciąż w tak śmieszny sposób wypierać tego że te dwie produkcje mają ze sobą jakieś tam powiązanie. Nie jesteśmy jakąś komisją, przed którą musisz udowadniać że to nie plagiat. Z nami możesz rozmawiać wprost, zacznij w końcu nazywać rzeczy po imieniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi