LittleFish Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 pjeter, wiadomo, to bylo tylko takie zgaszenie zarozumialego mistrza-lingwisty matthew. matthew - jeszcze XD? to ja podam: gimp.org. bo robienie w gm programow graficznych to cienki pomysl. a co do gmowych najlepszy jest ofc simple drawing studio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 @Little: Ty ZAWSZE jesteś negatywnie nastawiony na wszystko (pesymista) więc przymknę na to oko. Jak dla mnie, to on po prostu trzeźwo myśli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 skoro tak sądzicie to dajcie kod lub przykład w którym: 1. figury po narysowaniu nie znikają 2. z wyświetlaniem np. kreski gdy ją chcemy narysować Kto zrobi? O ile mi wiadomo, wystarczy użyć surface'ów :) PS: wow, shaq, zarumieniłem sie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 przecież już dawałem takie coś tu... Mogę ci na gg zapodać ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 20 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Po skrytykowanym "drawingerze" czas na lepszą wersję! Oto "Drawland" Nie ma jeszcze zapisu, bo... po prostu chcę dodać coś nowego. Za to można rysować efekty! Jednak musicie sami dojść o co chodzi z tymi efektami. Przy rysowaniu efektów trochę może się ciąć. Miłego testowania! Link: https://gmclan.org/up1096_4_Drawland.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 20 Października 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Zmienianie pędzli nie działa (raz tylko zmieniło). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Już lepiej, tylko eksportu jednak trochę brakuje Do Ranmus'a : Trzeba kliknąć na ikonkę, i to denerwuje grrrr ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi