Gibki Kaktus Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Gdy odpalam grę na laptopie pokazuje się pasek ładowania i pod jego koniec wyskakuje taki błąd: Unexpected error occurred when running the game. Jak to naprawić i jaka na to rada? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Możliwe opcje: 1.Masz pirata - Kup oryginała 2.Przeinstaluj .NET'a 3. Jeśli XP musi mieć SP3 4. ??? ( Na archaicznych maszynach u mnie w szkole czasami nie działa mimo punktów 1-3 ) 5. Antywirus / Uprawnienia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 6. Uszkodzony plik gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 22 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 2,3 lub 4. 1 i 6 na pewno odpadają, bo mam oryginał a na kompie działa bez zarzutów. Dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 22 Października 2013 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Problemy sterowników graficznych/audio - zintegrowana karta może być powodem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Też tak kiedyś miałem na laptopie, gdy na komputerze działało cacy. Tak jak mówi gnysek. Zaaktualizuj sterowniki, to może zadziała. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 22 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 zintegrowana karta - I to wyjaśnia absolutnie wszystko :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi