Filar Społeczności ANtY Opublikowano 13 Października 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 paskudnie niski poziom serii przedstawiającej polskich devów na Polygamii zainspirował mnie do skomponowania arta pod tytułem "Notable Indie Game Developers from Poland" czy coś w tę mańkę, jak chce się ktoś stąd znaleźć albo wiecie kto inny powinien się tam znaleźć to piszcie tutaj lub do mnie na maila theanty93 [at] gmail [dot] com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Ten niski poziom był jedynym powodem dla którego wypełniłem ich ankietę. Czy jestem "Notable"? Nie. Jeszcze nie. Z GMClanu na pewno bierz Uzjela, Huderlorda i propę. Gear-Studio olej, niech się chłopaki wezmą za robotę. B) Edit: Ale jak widzę co piszesz na FB to wydaje mi się że tylko TeeGee i propa spełniają twoje wymagania. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Ej ale ja tylko ukończyłem 3D ponga :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Ej ale ja tylko ukończyłem 3D ponga :( LOL, jakimś cudem pomyliłem Cię z LionX Daggerem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 16 Października 2013 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Jak odejmiemy tych dużych z tego co dała polygamia, to seria "notable" będzie miała... hm, z 5 wpisów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 16 Października 2013 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 dużych, czyli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 16 Października 2013 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 No Epic Games, CDP Red czy CI to raczej nie Indie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 16 Października 2013 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 No nie, faktycznie mało zostaje ale czy to źle? Dla potencjalnego czytelnika myślę, ze wychodzi to na plus. W artykule pojawi się 10 twórców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi