Mateusz Nejman Opublikowano 9 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Witajcie. Mam problem. Kompiluję grę na platformę Android(YYC) i po odpaleniu gry pokazuje mi ikonę gry i pod nią: Downloading from Google Play. Nie chcę tego. Nie mam nawet gry na Google Play. Co robić?? Pomocy!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 9 Października 2013 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Ale gdzie odpalasz, na telefonie? Ja nie miałem problemu, wrzucasz APK i gra się instaluje, a potem działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Nejman Opublikowano 9 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Na telefonie odpalam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 9 Października 2013 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 A masz w opcjach ustawione "zezwalaj na instalcję programów z innych źródeł" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Nejman Opublikowano 9 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Mam ustawione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 9 Października 2013 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 No to nie wiem, nie znalazłem takiego błedu na GMCommunity, więc masz jakiś unikalny błąd ;) Może jakieś in-app purchase uzywasz ? Edit: możesz mi na PW wysłać APK to zerknę (samo APK, bez kodu GMOwego oczywiscie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Nejman Opublikowano 9 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Chyba nie mam włączonego in-app purchase. W tej chwili z mojego neta korzysta jeszcze 5 osób, więc raczej odpada przesłanie pliku Edit: A to może być spowodowane tym, że mam ściągniętą o jakąś paczkę za dużo w SDK Managerze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Opublikowano 9 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Jeżeli masz pod kompa podpięty tel. to tryb debugowania włącz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Nejman Opublikowano 9 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Cały czas mam włączony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 9 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Najlepszym rozwiązaniem jest wysłanie tej aplikacji na inny telefon i sprawdzenie czy tam jest tak samo, może ktoś w domu również ma telefon z Androidem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 10 Października 2013 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Dokładnie, bo ja robiłem już kilkanaście buildów na rózne telefony pracując jeszcze w YYG, i nigdy takiego czegoś nie miałem - jak się APK zbudowało, to zawsze działało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Nejman Opublikowano 10 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Przypatrzyłem, że przy kompilowaniu dołącza mi plik in-app-purchasing-1.0.3.jar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 10 Października 2013 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 OK, mam to samo. Spróbuj tak - wyeksportuj projekt z menu, zaimportuj i spróbuj ponownie. Jedyne co znalazłem to ten temat: http://gmc.yoyogames.com/index.php?showtopic=594726 - wynika, że koleś przeniósł projekty, ale nie zamknął GM:Studio i projekt się kompilował z Ramu, przez co brak jakichś zasobów był. Może Tobie też coś zniknęło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Nejman Opublikowano 11 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Dalej to samo. Jutro na nowo zrobię grę to zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Nejman Opublikowano 12 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Sorka za double posty, ale odświeżam temat. To musi być wina programu, bo zrobiłem na nowo grę i dalej to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 12 Października 2013 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Wątpie, bo tylko jedna osoba więcej zgłaszała taki problem... Ja bym stawiał na błędną konfigurację, lub niekompletne SDK. Ja eksportowałem kilka gier i problemow nie miałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 12 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Edit: A to może być spowodowane tym, że mam ściągniętą o jakąś paczkę za dużo w SDK Managerze?Pokaz screenshot z tym co masz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Nejman Opublikowano 24 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Chyba to jest wina kompa, bo nawet jak robię Apki ze standardowych tutoriali to jest to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 25 Października 2013 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Otwórz managera SDK jako Admin i sprawdź, czy nie ma aktualizacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Nejman Opublikowano 25 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Nie ma żadnych aktualizacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Nejman Opublikowano 27 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Sorka za double posty, ale odświeżam temat. Naprawiłem!!! Wystarczyło wyczyścić folder %temp% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi