smartboy Opublikowano 6 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Właśnie potrzebuje programu,który przekształci mi obrazki png w gotowy gif ruchomy,taki,który tu Wam wkleje i będzie się animował.Mam Irfan View ale nie idzie zapisać,nie wiem jak to zrobić.Mam też inny program ale nim można zrobić video do gifu a nie pojedyncze klatki.Wiem,że Propaganja kiedyś montował film w jakimś programie ale zapomniałem nazwe.Pomoże ktoś??? :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 6 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Od tego jest ten temat. Gifat - lekki, prosty w obsłudze, mały, ale do montowania prostych gifów wystarczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smartboy Opublikowano 6 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Od tego jest ten temat. Gifat - lekki, prosty w obsłudze, mały, ale do montowania prostych gifów wystarczy. No właśnie,to Admini z łaski swojej mogą przenieść.Za wiele nie pamiętam co tu na tej stronie się dzieje a bywałem tu latami. :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 6 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 No i odpowiedź od razu masz tam w tamtym temacie. Mój ostatni post. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 6 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Właściwie to mnie zastanawia jak znalazłeś game maker'a. Ja znalazłem podobnie ja "to". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi