Czarny Ass Opublikowano 3 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Co się stało z multi w KAG? Nie ma prawie żadnych serwerów, wszystkie puste, interfejs jakiś dziwny, nie wiadomo, które premium, które nie, nie wiadomo jaki tryb, a jak już na jakiś wchodzę to jest napisane, że mam kupić premium. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 3 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 To skorzystaj i kup bo jest teraz przecena. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 3 Października 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Co się stało z multi w KAG? Nie ma prawie żadnych serwerów, wszystkie puste, interfejs jakiś dziwny, nie wiadomo, które premium, które nie, nie wiadomo jaki tryb, a jak już na jakiś wchodzę to jest napisane, że mam kupić premium. :( user friendly interface Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 3 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Co KAG nie jest już darmowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matis3 Opublikowano 3 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 najbardziej opłacało się kupić bundle z tą grą już nie pamiętam gdzie edit: gamesrage Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 4 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Tak, KAG już nie jest darmowe najprawdopodobniej. Po przejściu bossa w trybie singleplayer wyswietlił się napis, że do dalszych przygód w sieci należy kupić pełną wersję. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Chyba mam tę grę, ale nie gram (więc może komuś dam, najpierw oblookam czy ją mam :D) Fervi Potwierdzam, mam [Guld] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 4 Października 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 jak na steamie to bardzo chetnie przyjme Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 4 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Ja także bardzo chętnie przyjmę. ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 PRZECIEŻ TEJ GRY NIE MA JESZCZE NA STEAM! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 PRZECIEŻ TEJ GRY NIE MA JESZCZE NA STEAM! Jest chyba, bo można klucz wygenerować (ja sobie wygenerowałem na Desurę) Problem w tym, że nie wiem czy mogę dać 2 osobom z powodu, że jest przypisane do jednego konta (tzn. 1 steam, 1 download) Pytanie czy chcecie konkretnie Steam, czy może być ogólny download Fervi PS. faktycznie na razie nie na Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 4 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Nie musi być Steam, może byc przypisane do konta, ważne by była wersja Premium. ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 4 Października 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 w dystrybucji elektronicznej ciezko z 1 gry zrobic 2, wiec niggasie baw sie dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 4 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Dziękuję, będę bawił się dobrze. :) Do gry logujesz się normalnie, bez platform dystrybucyjnych, jak masz premium to działają funkcje premium, jak nie to nie masz. Nie wiem co to za problem oddać konto. (jedynie potrzeba chęci ;D) Nikt nie musi robić z jednej gry dwóch. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 w dystrybucji elektronicznej ciezko z 1 gry zrobic 2, wiec niggasie baw sie dobrze A raczej dostajesz w teorii 2 klucze (tzn. na razie 1 działa) i bezpośredni download. W teorii można zrobić z tego 100 gier :D Ale pewnie nie można grać na raz Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi