Kokon Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Witam ;D chcę przedstawić Wam swoją twórczość, choć o "twórczości" nie ma za bardzo co jeszcze gadać, bo do pokazania mam Wam tylko dwa utwory. Zapewniam jednak, że z czasem do publicznego wglądu będę dawać więcej, o czym postaram się to tu zasygnalizować :) rzecz w tym, że mam dużo utworów, projektów i pomysłów, lecz zanim ktokolwiek to będzie mógł przesłuchać, muszę każdy kawałek przygotować do wersji ostatecznej i wtedy się nim dzielić - trzeba więc poczekać, bo jest z tym trochę roboty:P Na początek orkiestrowy utwór "Welcome" i bardziej przebojowy "Last Stand" z czasem pojawi się również trochę muzyki 8bit i innych klimatów :) dzięki wielkie za przesłuchanie i ewentualne wyrażenie zdania ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Instrumenty bez artykulacji, ale wszystko jest ładne i schludne. Estetyka to chyba największa zaleta tych utworów. Reasumując: dobre, chociaż Last Stand kompozycyjnie nie dorównuje brzmieniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Last Stand tak mi łeb zryło, że o jezu. Tak to jest, jak człowiek spodziewa się czegoś złego a tu takie ŁOOO. TOŻ TO MOŻE BYĆ SERIO HIT EJ CZEKAM NA ROZWINIĘCIE TEGO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokon Opublikowano 16 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Tak to jest, jak człowiek spodziewa się czegoś złego a tu takie ŁOOO dzięki...? :P Mam dla Was kolejne dwa utwory, różniące się od poprzednich :) zanim uda mi się wrzucić coś bardziej rozbudowanego, poczęstuję Was czymś prostym :P Najpierw spokojny utwór z gry "Lost Story", do której robiłem soundtrack z moim kolegą: Drugi to kawałek 8-bitowy, który pojawi się w grze znanego niektórym z Was Naumena, "Angellusie": Z góry dzięki za wszelkie oceny, krytyki, pochwały i w ogóle :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Na razie wypowiem się na temat Salvation. Bardzo średnio - szczególnie brzmienie kuleje - stylizacja stylizacją, ale żeby mieć tak przytłumione melodie? Takie chiptune'y giną w natłoku innych przeciętnych produkcji tego typu. Kompozycyjnie jest bardzo sztampowo. Proponowałbym poeksperymentować z melodiami, na teraz brzmi to jak etiuda, w której melodia wypełniona jest bezpośrednio nutami z akordów. Co do Choir of desire. Dwa akordy? Bez jaj. Do gierki w sam raz, ale - niestety - brzmi jak utwór sklecony w 30 minut. Dodatkowo, perkusja ginie w tle. Myślę, że stać Cię na więcej w obu gałęziach muzyki ;). Pozdrawiam i czekam na więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smartboy Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Na razie wypowiem się na temat Salvation. Bardzo średnio - szczególnie brzmienie kuleje - stylizacja stylizacją, ale żeby mieć tak przytłumione melodie? Takie chiptune'y giną w natłoku innych przeciętnych produkcji tego typu. Kompozycyjnie jest bardzo sztampowo. Proponowałbym poeksperymentować z melodiami, na teraz brzmi to jak etiuda, w której melodia wypełniona jest bezpośrednio nutami z akordów. Co do Choir of desire. Dwa akordy? Bez jaj. Do gierki w sam raz, ale - niestety - brzmi jak utwór sklecony w 30 minut. Dodatkowo, perkusja ginie w tle. Myślę, że stać Cię na więcej w obu gałęziach muzyki ;) . Pozdrawiam i czekam na więcej. 30 minut? Człowieku ja lepsze utwory robiłem w ok 3 minuty,a to jest monotonne i nudne.Do gry pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Skoro tak, to się pochwal tymi utworami! ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smartboy Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Skoro tak, to się pochwal tymi utworami! ;] Niedługo usłyszysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokon Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Witam ponownie :) Chcę odświeżyć temat i pokazać próbkę tego, co powstało u mnie w ostatnich miesiącach: Z góry dzięki za komentarz i życzę smacznego jaja ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LyanVu Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Te 3 ostatnie utwory to moim zdaniem idealnie pasują to gierek z mroczniejszym klimatem ;) Aż sam poczułem ten klimat. Brawo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokon Opublikowano 9 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Dzięki wielkie :) wrzucam jeszcze jeden kawałek, w takich samych klimatach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi